Gyvelvej 53, 8400 Ebeltoft

EN ÆGTE SOMMERHUSOASE NÆR STUBBE SØ

Mangler du et fristed, hvor du kan falde i staver til stilheden og nå at læse en hel bog uden at blive forstyrret? Hvor brændeovnens flammer og stearinlysenes skær skaber en helt perfekt hygge?. Her skabes nogle særlige minder og en helt særlig stemning, hvor samvær og hygge er omdrejningspunktet.

Og lige nord for Stubbe Sø i det naturskønne Djursland finder I perfekte betingelser for jeres kommende ferieminder. I skal tage turen til Fuglslev og det fredelige sommerhusområde, som ligger omkranset af grønne skovområder. I kommer kørende ad en lukket grusvej, og her dukker sommerhuset op mellem de flotte, høje trækroner. Huset indrammes nemlig af grøn beplantning, som giver jer en ugeneret oase, men træerne er samtidig tilpasset og beskåret, så grunden og huset fyldes med sollys dagen lang.

Og huset lever på alle tænkelige måder op til den ægte sommerhusstemning, for med sin sorte træbeklædning og sine hvide vinduesrammer er det billedet på det klassiske sommerhus. Det er oprindeligt opført i 1967, men er i 2018 opdateret med ny el og nyt trægulv med indlagt isolering. De hyggelige rammer går derfor hånd i hånd med moderne opdateringer, og alt fremstår pænt og indbydende - parat til dage med brætspil, gode bøger og ild i brændeovnene.

Huset prydes som sagt af træ udvendigt, og materialet går igen indendøre, hvor væggene ligeledes er beklædt med træ, hvilket tilfører sjæl og varme - og de hvidmalede vægge og lofter sørger samtidig for en lys og venlig atmosfære. De 43 velindrettede kvadratmeter giver jer en entré og et skønt værelse, som ligger i forbindelse med det pæne badeværelse, og til slut kommer opholdsmiljøet med åben forbindelse mellem køkken og stue. Stuen og værelset har hver deres hyggelige brændeovn, fritliggende bjælker og et helt fantastisk lysindfald, som strømmer ind gennem de mange, store vinduer. Og begge steder leder havedørene jer udenfor i det gode vejr, så i sommerhalvåret kan der skabes en flydende overgang mellem inde og ude.

I får intet mindre end 2.146 kvadratmeter grund, hvor naturen kan nydes, og når I trænger til en pause, så kan I slå jer ned på den sydvendte fliseterrasse. Den er delvist overdækket, så I kan både nyde middagen i solen og sidde i læ for duggen, når den falder på sene sommeraftener.


BELIGGENHED
Der er altså ikke en finger at sætte på sommerhusets dejlige rammer, og det samme gælder beliggenheden. I befinder jer ved grænsen til Nationalpark Mols Bjerge, som inviterer jer ud på enestående naturoplevelser. I kan nyde lange gåture ved Stubbe Sø, men I kan også tage mod stranden ved Rugård. Er I derimod i humør til sommermarkeder og stemningsfuldt byliv, så er der kun et kvarters kørsel til Ebeltoft, hvor gaderne summer af liv, og hvor frokosten serveres med havudsigt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.