Fuldriggerstien 12, Dråby, 8400 Ebeltoft

ÆGTE SOMMERHUSIDYL NÆR DRÅBY STRAND

BELIGGENHED:
I ankommer til det attraktive sommerhusområde nær Dråby Strand, og I mærker straks, hvordan roen sænker sig over hele familien. Området har allerede Kommunens bevågenhed, da der planlægges et nyt spændende sommerhusområde op til Fuldriggerstien. Forslaget til Kommuneplanen er i offentlig hørring frem til 17. april 2020.

EJENDOM:
Huset er oprindeligt fra 1972, men har gennemgået en omfattende renovering i 2005, hvor man har udskiftet vinduerne, gulvene og de to terrassedøre. Samtidig får I også glæde af et pænt køkken og badeværelse, som også har været igennem en renovering, hvor der også er mulighed for udebad. Alle rum er beklædt med gipsplader, og hele huset er beklædt med træplanker.
De 75 kvadratmeter fordeler sig på halvandet plan. På førstesalen findes to lyse værelser med udsigt til marker, havkig og Jernhatten. Nedenunder får I et naturligt samlingssted med åben forbindelse mellem køkken, spiseplads og lille tv-lounge. Det store gavlvindue lukker lyset indenfor og sørger for havkig og udsigt over den flotte natur, der bugter sig i klassisk bakkelandskab. Den charmerende brændeovn vil sprede både varme og hygge.

Til huset har man også en stor træterrasse, der løber omkring hele huset, hvor I kan følge solen og altid finde læ. Som prikken over i’et, får I hele 1454 kvadratmeter stor grund, hvor børnene kan lege frit, og hvor I kan udfordre hinanden i alt fra stangtennis til badminton.

OMRÅDET:
I har her få hundrede meter til en dejlig strand i læ for vestenvinden og væk fra larmende trafik. Stranden er meget fremkommelig og ikke overfyldt og I har også kort afstand til en hyggelig iskiosk på campingpladsen. Området giver en masse muligheder for at være aktiv og nyde den skønne natur. Er I til en rask gåtur, er Jernhatten, som er en del af Nationalpark Mols Bjerge, et oplagt mål og har en skøn udsigt. Den lille gåtur kan gå til Dråby egnens højeste punkt, Karlsbjerg, hvor I her får en fantastisk udsigt over land, vand og øen Hjelm eller en hyggelig skovtur eller Geocaching i skoven ved Dråby Sø. I Sdr. Plantage, beliggende 2 kilometer fra lystbådehavnen, finder I 13 kilometer lang mountainbike bane, som kan opleves i det skønne naturrige terræn.

Der er kun ti minutters kørsel til Djurslands turistby nr. 1, idylliske Ebeltoft, med brosten og bindingsværkshuse. Her finder I også Fregatten Jylland og Glasmuseet. I kan også tage mod Ree Park Safari, som kun ligger 9 kilometer fra sommerhuset.

Sommerhuset er velegnet til udlejning i sommerhalvåret. Huset er ikke indgivet til udlejning, men der foreligger et udlejningsoverslag, hvor det forventes, at den årlige lejeindtægt er kr. 40.042 ved udlejning i 20 uger om året.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.