Skudehavnen 36, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE SOMMERHUS PLACERET LIGE VED HAVNEN I EBELTOFT

EJENDOM
Sommerhusdrømmen tager helt nye højder med dette smukke skudehavnshus, som er blevet opført i stil med de smukke, røde havne- og pakhuse i Skagen. De mange sammenhængende, røde boliger skaber en helt speciel atmosfære på havnen, og med den unikke beliggenhed lige på havnen i den attraktive by Ebeltoft, kan man ikke bede om mere!

De smukke omgivelser kan både nydes fra sommerhusets hyggelige gårdhave samt fra terrassen. Mest oplagt er det dog at søge ud på terrassen for om aftenen, at betragte den spektakulære solnedgang over Mols Bjerge. Her vil I let kunne få mange skønne sommeraftener til at gå, mens lystbådehavnens hyggelige stemning sætter prikken over i’et.

Sommerhuset er opført på to plan og råder over et samlet boligareal på 76 kvadratmeter. Stueplan byder på et nydeligt køkken i åben forbindelse med en stor stue. Afslapning vil let kunne være i højsædet, og med jeres indretning kan I skabe et dejligt fællesområde, hvor I kan samles, hvis vejret skulle vise sig fra en mindre pæn side. I stedet kan I fordybe jer i brætspil eller spændende film, der vil kunne engagere alle familiens medlemmer. På stueplan finder I også boligens funktionelle badeværelse indrettet med separat bruseniche.

På boligens 1. sal gemmer der sig to værelser og endnu en stor stue, der indbyder til, at I samles og nyder hinandens selskab fuldt ud. Fra stuen kan I via en stige også bevæge jer op til boligens hyggelige hems, der især vil tiltrække børnenes opmærksomhed.

BELIGGENHED
Den smukke bolig ligger i hjertet af Ebeltoft. Med sejlerne i havnen og byen i kort gåafstand fra hjemmet, får I her det bedste fra alle verdener. Smuk natur, en by fuld af liv og masser af muligheder for alle aldre er alt sammen noget, I får, hvis I køber dette sommerhus.

På havnen finder I en legeplads til børnene, og ved ydermolen byder det nye havnebad sig. Inde i centrum venter der jer masser af oplevelser, som I sammen kan dele. De brostensbelagte, krogede og smalle gader prydes af skæve, gamle huse, og byen emmer af sjæl og charme. I midtbyen lokkes der med flere forskellige spisesteder, som I frit kan udforske, og dermed er de perfekte rammer for hyggelige ferier og dejlige, forlængede weekender sat.

Hold jeres fremtidige ferier her på skudehavnen, og mærk hvordan roen vinder indpas I jeres hverdag. Vi glæder os til at byde jer velkommen til her i Ebeltoft!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.