Klokkerholm 9, Vistoft, 8420 Knebel

TILBAGETRUKKET FERIEIDYL MED MASSER AF PLADS

EJENDOM
Sommeren er over det ganske, danske land, temperaturen hilser shorts og sommerkjoler velkommen, og det er atter blevet tid til at pakke bilen og sætte kurs mod et par ugers fred og ro i ét af Djurslands absolut hyggeligste sommerhusområder. Velkommen til dette pragtfulde fritidshus på Klokkerholm 9.

Midt på en dejlig grund, hvor den grønne græsplæne med tilhørende stor indkørsel og et skønt terrassemiljø breder sig over ca. 1.500 kvm, står det fine træhus opført med blå facade og hvidmalede detaljer. Huset er af nyere dato fra 2006 og præsenterer sig stadig flot og velholdt overalt, så ferien kan begynde uden nogen store gør-det-selv-projekter i sigte.

Træd op på den solrige træterrasse, og bevæg jer herfra ind i husets hjerterum; nemlig det store, åbne køkken-alrum, der smelter sammen med opholdsstuen. Dette miljø udgør selve husets kerne med flotte, lyse og synlige træbjælker overalt samt en masse vinduespartier, som byder sollyset og den grønne have med ind i stuen. Her er der lagt op til nærvær og fællesskab, når tiden da ikke lige bruges udendørs i haven eller på en spændende udflugt i nærområdet. Opholdsrummet fremviser en fin madlavningsstation i form af det tidløse køkken, som har det hele, samt en god spiseplads og et kæmpe areal med plads til at hygge med brætspil eller film i skæret af brændeovnen.

Endvidere består husets planløsning af tre særdeles rummelige værelser, som sikrer sovepladser nok til hele familien samt til overnattende gæster, når I inviterer på barbecue i det danske sommerland. Der er adgang til alle tre værelser fra opholdsrummet, og så er der tilmed også en stige, som fører op til en stor og rummelig hems med ekstra sovepladser. Som prikken over i'et har huset til slut hele to badeværelser – ét i helt klassisk stil med brus og ét i luksusklassen med både bruser, spabadekar og egen sauna!

BELIGGENHED
Fritidshuset er idyllisk beliggende i sommerhusområdet Oversø midt i Nationalpark Mols Bjerge. Det hyggelige miljø er bl.a. kendt for den lille sø, Fuglsøcentret og Karpenhøj Naturcenter. Er I allerede bekendt med det fantastiske område, vil I også vide, at naturen på disse kanter er helt fænomenal og uden sammenligning. Har I ikke været her før, har I masser at glæde jer til. Omgivet af grønne bakkedale, skove, kyststrækning med gode badestrande, flora og fauna er dette nærmiljø klar til at tage jer med storm og gøre jeres mange ferier uforglemmelige.

Er I klar?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.