Kystvejen 8, Lyngsbæk, 8400 Ebeltoft

HOLD FERIE MED MANÉR I SKØNT FRITIDSHUS MED UDSIGT OVER EBELTOFT VIG

EJENDOM
I dette lækre fritidshus møder den velkendte og klassiske sommerhusstemning en mere åben og hjemlig villafornemmelse. Denne kombination kan virkelig noget, og er helt klart med til at tilføre kirsebærret på toppen af hele ferieoplevelsen. Her kan I slappe af i luksuriøse omgivelser med frit udsyn til vandet, hvilket helt automatisk giver en beroligende effekt, men uden at føle jer hensat til et "primitivt" og mørkt sommerhus – her er lyst, lækkert og 100 % klart til jeres ankomst.

Det charmerende træhus står knivskarpt på den store grund, som breder sig over 3.700 kvadratmeter! Således føles det nærmest som at træde ind i jeres eget lille naturskønne univers, hvor I har en kæmpe græsplæne at lege, sole og spille på. Grunden grænser desuden hele vejen ned til kystlinjen, hvilket giver jer et en førsteklasses udsigt til Ebeltoft Vig og Natomolen, som strækker sig ud i det blå. Det flotte view nydes allerbedst fra den sydvendte træterrasse, hvorfra solen kan nydes fra de første spæde formiddagsstråler til den sene aftensol, som stadig føles behagelig mod den solkyssede hud – dernæst sørger en sweater over skulderen snildt for endnu mange smukke aftentimer under stjernerne med rødvin i glasset.

Selve indretningen breder sig over et areal på 160 m2. Via forhavens terrasse går turen ind i entréen, der giver første hint om et lyst og indbydende indre. Her får I adgang til et praktisk lille disponibelt rum, et superflot badeværelse med glasafskærmet brusekabine og integreret vaskesøjle, to gode værelser og et charmerende køkken-alrum med spiseplads ved siden af det småsprossede vinduesparti. Endelig går turen ind i den store opholdsstue i to afdelinger med fine, franske dobbeltdøre, som skaber en naturlig opdeling mellem spise- og sofapladser. I får tilmed adgang til et ekstra stuemiljø, som med fordel kan anvendes som soveværelse.

Sommerhuset er ikke indgivet til udlejning, men der foreligger et udlejningsoverslag, hvor det forventes, at den årlige lejeindtægt er mellem kr. 55.000 - 65.000 ved udlejning i 14-18 uger om året.

BELIGGENHED
Denne beliggenhed taler for sig selv – vand, vig og blå nuancer så langt øjet rækker er, hvad I har i vente her. Det skønne fritidshus er beliggende tilbagetrukket fra Kystvejen med grunden grænsende helt ned til vandkanten, hvilket gør det nemt at nyde smukke spadsereture eller en forfriskende dukkert på alle tider af døgnet. Dette område er på alle måder eftertragtet og populært for danskere, der ynder at tilbringe fritiden midt på smukke Djursland med rig mulighed for, at nyde Mols Bjerge og de omkringliggende byer, der byder på rig kultur.

Er I klar til ferie få skridt fra vandkanten? Så ring til os allerede i dag for at høre mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.