Skjoldvej 10, 8420 Knebel

FÅ FERIEN SERVERET MED DEN BEDSTE UDSIGT OVER NATUR, BAKKER OG VAND!

EJENDOM
Idyllisk beliggende for enden af den lukkede vej Skjoldvej, står dette træbeklædte fritidshus fra 1979 opført højt i landskabet med det smukkeste view udover hele nærområdet. Fritidshuset fremstår rigtig præsentabelt efter en renovering tilbage i 1999. Huset har en rigtig hyggelig og klassisk atmosfære med masser af synligt træværk både inde og ude. Huset er på 77 kvm og har en rigtig god planløsning til både par og familieliv – med tre gode værelser, et pænt brusebadeværelse og et åbent køkken-alrum i forbindelse med opholdsstuen.

Her indgår alle de nødvendige ingredienser, der skal til for at få ferien op på det ønskede niveau; læs din yndlingsbog i tusmørket foran brændeovnen til tonerne af lækker musik, hyg dig sammen med hele familien i køkkenet, når der skal bages pandekager og skæres friske jordbær til sommersalaten, eller tilbring hele dagen udendørs på den kæmpestore træterrasse, der slynger sig omkring ejendommen og sikrer masser af solskinstimer fra første til sidste solstråle viser sig på himlen. Herude er udsigten helt fantastisk!

BELIGGENHED
Udsigten strækker sig helt til "landets ende", nemlig til naturområdet omkring Sletterhage Fyr, der netop går under dette navn. Her kan I sætte en lille jolle i vandet og nyde de vuggende bølger, eller I kan tilbringe dagen i ro og mag med lystfiskeri og nyde godt af vandlivets bestand. I kan også gå tur ned til selve Fyret og tage turen op i toppen, så I for alvor kan skue udover Kattegat og bugten ind mod Aarhus.
Området er samtidig kendt som en sand naturperle. Her mødes det dybe, åbne hav med det bølgede Helgenæslandskab, som smyger sig smukt henover bakkerne. Der er masser af muligheder for at drage på små eventyr ud i naturen; på gåben med rygsæk og madpakke eller måske på mountainbike gennem det vilde terræn? Ét er sikkert – ferielivet her på Djursland er aldrig kedeligt, og der venter altid en ny oplevelse lige rundt om hjørnet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.