Gl. Kirkebjerg 94B, 8420 Knebel

SKØNT FRITIDSHUS PÅ FANTASTISK NATURGRUND

EJENDOM
Velkommen til Gamle Kirkebjerg 94B, hvor jeres nye fritidshus står velplaceret på en fantastisk naturgrund med frodig beplantning, gamle træer og de skønneste terrasser, der forbindes med en lille bro. Her får I straks en følelse af at være midt i naturen. I mærker roen og indbydes til at nyde livet. Her er masser af plads til udendørs fornøjelser, og der er tilmed mulighed for at købe grunden ved siden af på matr. 8at, som koster 200.000 kr. Et ultimativt udeliv for friluftselskeren og livsnyderen.

Fritidshuset præsenterer sig præcis, som et fritidshus skal. Den mørke træfacade står i flot kontrast til de hvide vinduesrammer, og indenfor venter der jer masser af lys og en spændende planløsning med i alt to soveværelser og et disponibelt rum, som sælger i dag benytter som værelse, samt en dejlig stue og køkken-alrum, der ligger i forskudte plan. Køkkenet står med hvide elementer, opvaskemaskine og god plads til at indrette spisemiljø. Når vejret tillader det, kan I tilmed gå ud på terrassen herfra og nyde middagen i det fri. Afslutningsvis får I et nydeligt badeværelse og en sauna, som tilfører et strejf af wellness til hverdagen.

En skøn oase, der venter på, at I rykker ind.
BELIGGENHED
Gammel Kirkebjerg 94B er den perfekte adresse for et fritidshus som dette. Her er I omgivet af grønne arealer og skovbeklædte områder, hvor I kan lufte vandreskoene, løbeskoene eller blot gå på opdagelse i naturen. Én ting er sikker: her er masser af fred og ro, som får jer til at glemme alt om travle hverdage og dagligdagens trummerum. Samtidig ligger vandet mindre end ti minutter på cykel herfra, hvis I hellere vil nyde livet til vands. I befinder jer i naturskønne og fredfyldte omgivelser, og der er tilmed ikke mere end 15 minutters cykeltur til den nærmeste dagligvarebutik. Hvad mere kan man ønske sig?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.