Kornvangen 42, Boeslum, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE FRITIDSHUS TÆT PÅ HAV OG BY

EJENDOM
Dette charmerende fritidshus fra 1973 har siden dets opførsel kun haft én enkelt ejer. Men netop nu er der mulighed for, at en ny familie kan forelske sig i denne lille perle, som ligger midt i det grønne - men også tæt på både hav og by.

Træhuset er på 54 m2 fordelt over en god og gennemtænkt planløsning. Det rummelige køkken/alrum er et oplagt samlingspunkt for den lille familie. Her kan børnene spille brætspil i stuen, mens far snitter løg i det velholdte køkken. Det store vinduesparti skaber et smukt lysindfald i stuen, der med sine lyse trævægge fremstår enormt indbydende og hyggelig. Den hyggelige stemning præger også husets resterende værelser. På ét af dem finder I en indbygget køjeseng, hvor bror og søster kan falde til ro efter en lang dag i haven.

Et gennemgående træk ved dette fritidshus er dets udtalte charme! Dette gælder også badeværelset, som i bedste 70’er-stil har både gulv i glasmosaik og trævægge prydet med fine klinker. Med til huset hører også en hyggelig udestue, hvor man kan sidde indendørs ved morgenmadsbordet og alligevel nyde de grønne omgivelser, som er lige på den anden side af ruden.

Den frodige og velplejede grund på 1.434 m2 rummer faktisk ikke blot ét men hele tre bygninger - selve fritidshuset, et skønt udhus samt et skur. I udhuset er der plads til at have gæster overnattende, men det er også et oplagt sted til ro og fordybelse. Udhuset og selve fritidshuset er forbundet af en stor, dejlig terrasse med god plads til at nyde eftermiddagskaffen i sommersolen.

BELIGGENHED
Fritidshuset er placeret i et eventyrligt område med mange små stier, som fører ud i den skønneste natur, og det ligger side om side med både villaer og sommerhuse. Huset ligger i gåafstand fra stemningsfulde Ebeltoft by, hvor I kan vandre rundt på de toppede brosten og dufte til de blomstrende stokroser eller besøge de små butikker med kunsthåndværk og mode. Der er også et bredt udvalg af caféer og restauranter, og om sommeren er her ofte musik og underholdning.

Kun 2,5 km væk fra fritidshuset finder I gode handlemuligheder såsom ALDI, føtex og Kvickly. Boeslum Strand ligger også i nærheden, så der er også god mulighed for en kold dukkert på en varm sommerdag.
Men det er ikke kun Ebeltoft by, der ligger lige om hjørnet. Også bylivet i Århus ligger også inden for relativt kort afstand. På lige omkring 50 minutter i bil, vil I nå Jyllands hovedstad!

Lyder dette skønne fritidshus ikke bare som noget for jer? Så vil vi glæde os til at byde jer på en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.