Jollevej 4, Dråby, 8400 Ebeltoft

HYGGELIGT FRITIDSHUS NÆR DRÅBY STRAND

EJENDOM

Velkommen til Dråby på Djursland, der er et ferieparadis uden lige. Her holder dette charmerende fritidshus til på Jollevej 4 nær stranden, og huset er derfor oplagt til familien, der drømmer om et naturskønt og roligt afbræk fra hverdagen.

Det vigtigste ved et fritidshus må næsten være nogle skønne udendørsarealer, der giver anledning til familiært samvær under den blå, skyfri himmel – og disse stunder får I heldigvis masser af med et samlet grundareal på 1240 kvadratmeter. Haven kalder på fantasifuld barneleg, mens den sydvestvendte træterrasse, der er delvist overdækket, står som skræddersyet til grillaftener og læskende drikke i havestolen. Som en ekstra bonus får I adgang til et udhus på 6 kvadratmeter med vaskesøjle.

Når sensommerens regndråber finder vej til de nordøstjyske breddegrader, er det godt, at hjemmets indvendige rammer på 56 kvadratmeter indgyder ægte sommerhusstemning. Stuen er nemlig udstyret med træloft- og vægge samt en hyggelig brændeovn, der tilfører en hyggelig stemning til leverummet. Vinduespartierne går nærmest hele vejen rundt i stuen og sørger derfor for et skønt lysindfald, hvor I samtidig har mulighed for at betragte ungerne tumle rundt i haven direkte fra lænestolen ved brændeovnen.

Køkkenet byder på enkle, lyse materialer og opvaskemaskine, mens flisebadeværelset er udstyret med brus. Prikken over i’et er husets tre soveværelser, der giver plads til hele familien plus det løse – både forældrene, børnene, bedsteforældrene og vennerne. Hvordan I vælger at udnytte planløsningen er naturligvis helt op til jer.

Der er ligeledes opsat en ny varmepumpe i 2020.

BELIGGENHED
Fritidshuset på Jollevej 4 er beliggende i et velbesøgt og attraktivt sommerhusområde. Her går de fredfyldte og naturskønne omgivelser op i en højere enhed, lige fra de mange kurvede marklandskaber til Dråbys Strand og udsigt over Kattegat og øen Hjelm. I kan med fordel nyde en morgendukkert på stranden efter en kort gåtur fra fritidshuset, eller I kan hoppe på cyklen og udforske Djurslands mange fristelser – for eksempel de mange spisesteder og handlemuligheder i Vibæk Strand og Ebeltoft.

Har I jeres daglige base omkring Aarhus, eller savner I bare bylivets mange muligheder, så tager det under en time at køre til Jyllands pulserende hovedstad. Det sydligste Djurslands grønne fristelser, bølgebrusen, spændende restauranter og eksplosive udeliv står klar til at blive udforsket året rundt.

Huset er ikke indgivet til udlejning, men der foreligger udlejningsoverslag med en forventet lejeindtægt på kr. 42.430 ved udlejning i 20 uger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.