Capellavej 49, Ørby, 8420 Knebel

LYS FERIEPERLE MED FANTASTISK UDSIGT TIL HAVET OG AARHUS

EJENDOM:
På Capellavej 49 slår vi nu dørene op for en velholdt og charmerende familieperle, der kan komme til at danne fantastiske rammer om jeres mange fremtidige ferier. Her er der alle muligheder for bare at læne sig tilbage og nyde den storslåede udsigt til vandet og skibstrafikken til og fra Århus, mens området byder på endnu flere naturskønne oplevelser. Helt klart et besøg værd!

Sommerhuset her er opført i 1979, og det har været familieejet gennem 30 år, hvorfor I på adressen kan se frem til et flittigt vedligeholdt hus. Her er der løbende blevet udskiftet facader, vinduer og døre. Hertil kan I nyde et flot Dinesen gulv fra 2000, et lækkert Vordingborg køkken, mens der på adressen også er indlagt fibernet.

Huset er i sandhed fantastisk placeret højt i terrænet op til et flot kuperet naturområde med mulighed for masser af spændende vandreture med storslået udsigt til Sletterhage fyr og ud mod den endeløse horisont. Grunden er en naturgrund, der kræver minimal pasning, hvilket giver jer en raffineret udsigt ud mod den endeløse horisont. Omkring huset er en stor terrasse, der giver jer afslapningsoaser mod øst, vest og syd. Her kan I læne jer tilbage og nyde den rolige atmosfære, der kun beriges af lærkens sang.
Udendørs er desuden to udhuse.

Indendørs venter 49 lyse og veludnyttede kvadratmeter. I huset forefindes en god samhørighed mellem de fælles anliggender, da I her får køkken i åben forbindelse til stuen. Her kan I nyde et dejligt lysindfald fra store vinduespartier, der i stuen giver jer et smukt panorama view ud over det naturskønne område. Både fra stuen og fra køkkenet har I desuden mulighed for at gøre rummet endnu større, når I åbner ud til den solrige terrasse.

De resterende kvadratmeter forefindes på tre gode værelser, der alle nyder godt af et naturligt lys. Huset rummer også et lyst badeværelse, hvor bruseren både kan fungere inde og ud gennem vinduet, så I også på terrassen kan nyde et varmt eller et koldt brusebad.

NÆR ALLE FERIENS FORNØDENHEDER:
Beliggenheden her rimer på sol, sommer og ferie. Placeringen giver jer nemlig rig mulighed for at nyde hinanden og den smukke, danske natur. Den hyggelige halvø er kendt for sin henrivende natur, der gør området til et mulighedsrigt paradis for den aktive, naturelskende familie. Fra adressen kan nemt gå til kysten og nyde en forfriskende dukkert, mens byen også byder på gode lokale indkøbsmuligheder. I kan også tage en familieudflugt til Nationalpark Mols Bjerge eller måske Ebeltoft Vig, hvor mange lækre sandstrande venter ved kystlinjen. I er hertil placeret et stenkast fra Helgenæs forsamlingshus, der danner rammer om mange hyggelige, sociale arrangementer.

Vi glæder os til at vise perlen og området frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.