Hybenvangen 4, Boeslum, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE FRITIDSHUS MED TRE GODE VÆRELSER OG DEJLIG GRUND

EJENDOM:
Parker bilen i carporten, træd ud og mærk hvordan roen breder sig. I er ankommet til jeres nye fritidshus - jeres helt egen oase, som I vil elske at søge mod, når I trænger til et afbræk i hverdagen. Huset præsenterer sig præcis som et fritidshus bør: charmerende med en blå træfacade og hvide vinduesrammer, der skaber det helt rigtige førstehåndsindtryk. Huset er opført i 1973, men blev tilbygget i 2006 med udgang til haven fra stuen, så I nemt kan slentre ud og nyde aftensolen.

Ejendommen ligger helt perfekt på den dejlige grund, som hurtigt henleder tankerne på de lune sommerdage, hvor tiden tilbringes i fællesskab og nye minder skabes. Børnene leger dåseskjul omkring huset, mens farmand styrer grillen og mor snitter salat. Senere nydes middagen på en af de mange dejlige terrasser, der altid sikrer jer den bedste plads i solen. En grund som denne er skabt til livsnyderi, afslapning og familiehygge - her er sol hele dagen og masser af privatliv. Hvad mere kan man ønske sig af udelivet?

Hoveddøren går op og huset breder sine 122 lette og luftige m2 over en velanlagt planløsning, der giver rig plads til børn, voksne og overnattende gæster. Husets hjerte er det store køkken-alrum og den dejlige stue, hvor begge rum er med flotte skibsplankegulve, og som kun adskilles af franske døre, hvilket bidrager til husets åbne og indbydende rumfornemmelse. Køkkenet er opført med hvide facader og træelementer, som passer perfekt til den øvrige indretning. Her udfoldes de gastronomiske evner til lyden af knitrende brænde fra brændeovnen, som skaber det helt rigtige stemning hjemmet. Imens kan ungerne tegne eller give sig i kast med et brætspil ved spisebordet. Takket være den åbne planløsning, har I hele tiden en følelse af at være sammen, men skulle I alligevel trænge til privatliv, så kan I trække jer tilbage i et af de tre gode soveværelser. Planløsningen afsluttes med et rummeligt badeværelse med separat bruseniche og vaskefaciliteter, der, ligesom resten af huset, fremtræder pænt og velholdt.

Her får I et dejligt fritidshus med den helt rigtige planløsning og det skønneste udeliv. En vidunderlig oase, som I nu er så heldige at kunne kalde jeres egen.

BELIGGENHED:
Beliggenheden er præcis som den skal være: rolig og fredfyldt, langt væk fra storbylarm, men alligevel nær byens faciliteter. Området breder sig med varierende natur, der indbyder til slentreture eller raske løbeture i det fri. På mindre end ti minutters cykeltur kan I udskifte adressen med sand under fødderne og det bølgende hav, der lokker med friske dukkerter og solbadning, mens ungerne bygger sandslotte og spiser is - her er I sikret en sommer med feriefornemmelser. Byens goder går I heller ikke glip af, for Ebeltoft by ligger i samme omfang og tilbyder alt fra gode handlemuligheder til cafeer og restauranter, der står klar til at forkæle jeres smagsløg. Byen og naturen er lige ved hånden, så I kan nyde et roligt afbræk fra hverdagen uden at gå på kompromis med noget som helst.

Her er der helt igennem skønt!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.