Skudehavnen 25, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE FRITIDSHUS VED EBELTOFT SKUDEHAVN

EJENDOM
Ønsker du et fritidshus, hvor du kan nyde det maritime havnemiljø, en skøn natur og charmen fra en rigtig hyggelig by? Så træd indenfor i Skudehavnen 25 i Ebeltoft. Her får du et bedårende, rødt skudehavnshus med vindfang og varmepumpe. De røde træhuse står på rad og række og lyser Skudehavnen op med deres farverige facader - her er det oplagt at holde fritidshus, for mere yndigt bliver det næsten ikke. Husets facade er skiftet fra 2014-2016, og i 2016 og 2017 blev der anlagt nye vinduer, hvilket giver en bolig i rigtig god stand.

Den skønne stemning fortsætter, når du træder ind over hjemmets dørtærskel. Her mødes du af et hyggeligt køkken med smukke parketgulve, hvidt træloft, hvide køkkenskabe og opvaskemaskine. Det vil krible i fingrene efter at lave mad i disse lækre omgivelser, og der er god plads til et spisebord, hvor familien kan nyde aftensmåltidet og snakke til langt ud på aftenen. Herfra er der udgang til terrasse område, hvor du kan sidde på en havestol og nyde en hjemmebrygget kop kaffe, mens du betragter bådene sejle i land og lokale såvel som turister, slentre ned ad kajen med is i ansigtet og tilfredse smil på læberne.

Stueetagens anden ende indeholder soveplads med indbygget skab, og herfra er der udgang til boligens gårdhave. Herude kan du slå dig ned i en liggestol, plante blomsterbede og nyde den friske luft i helt private omgivelser. Endelig består stueetagen af et badeværelse i unikke, marmorerede fliser og her får du både separat brusekabine, vaskemaskine og tørretumbler.

På førstesalen holder boligens stue med indbyggede skabe til, og her har du virkelig mulighed for at give den gas med indretningen. De hvide skråvægge af træ giver en skøn, landlig stemning, og vinduerne byder på en enestående udsigt over Skudehavnen.

BELIGGENHED
Med en beliggenhed lige ved havnen får du en adresse, der er helt enestående for et fritidshus. Ebeltoft Skudehavn er desuden kendt for, at have en rigtig god badebro samt mulighed for krappe fangst. Ebeltoft Skudehavn emmer af liv, glæde og maritim charme, når den er allerbedst. Nærområdet bugner af caféer, restauranter og isbutikker og turister strømmer til for at få en bid af denne hyggelige, jyske havneby. Man snydes heller ikke for gode indkøbsmuligheder, skoler, museer og bibliotek. Som en ekstra bonus tager det kun en lille time at køre i bil til Århus. Hvis du allerede er Århusianer og drømmer om et fritidshus, der kan give dig en velfortjent pause fra byen, så er Skudehavnen 25 intet mindre end perfekt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.