Uglevej 11, Øer, 8400 Ebeltoft

KLASSISK FRITIDSHUS MED FANTASTISK GRUND OG DEN HELT RIGTIGE BELIGGENHED

EJENDOM:
Huset ligger henslængt på en dejlig, stor grund, som hurtigt henleder tankerne på de lune sommerdage, hvor ungerne dyster i boldspil på det store grønne areal, mens grillen klargøres og kølige forfriskninger skænkes i glassene på den solrige terrasse, som vender perfekt mod syd. Her er der rig plads til alskens fornøjelser, hyggelige stunder og familieaktiviteter.

Indenfor får I 89 skønne m2 at finde jer til rette på - rigeligt til familien eller parret. Planløsningen er veludnyttet med to værelser, der nemt kan udstyres med køjesenge, hvis I har brug for flere sengepladser. I samme omfang er der et pænt brusebadeværelse med gulvvarme. Hjemmets hjerte er de fantastiske leverum: en dejlig stue og et pragtfuldt køkken-alrum, hvor brændeovnen sætter en hyggelig stemning i køkkenet, mens de store vinduer inddrager naturen i stuen. Her samles familiens til middage, kortspil og sjove stunder, og når vejret tillader det, kan I nemt slentre ud på den sydvendte terrasse fra køkkenet og nyde tilværelsen under åben himmel.

Huset er klassisk indrettet, velholdt og forsynet med varmepumpe i 2020.

I får alt, hvad man kunne ønske af et fritidshus - og så er beliggenheden tilmed perfekt!

BELIGGENHED:
Vi befinder os på Uglevej 11 i Øer Strand, en fantastisk beliggenhed i rolige omgivelser, hvor vandet bare er en smuttur på cykel fra hoveddøren og hvor livet nydes i fulde drag.

Her vil I elske at søge mod, når I trænger til et afbræk i hverdagen. Omgivelserne er fredelige og rolige, præcis som de bør være for et fritidshus. I vil særligt glæde jer over den korte afstand til vandet, der på bare fem minutters cykeltur udskifter fritidshuset med friske dukkerter i havet og sand under fødderne. Er I mere til skovbeklædte arealer og frodigt terræn, så finder I også det i samme omfang. Her er naturen i højsæde, men det tager samtidig mindre end ti minutter at køre til Ebeltoft, som lokker med handlemuligheder, spisesteder og alt det, der ellers hører byens liv til. Beliggenheden er helt perfekt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.