Gl. Kirkebjerg 26, Stødov, 8420 Knebel

JERES NYE FRISTED VENTER MIDT I DEN SMUKKE NATUR PÅ HELGENÆS!

EJENDOM:
På Gl. Kirkebjerg 26 venter jer et hyggeligt fritidshus, som emmer af charme, og det sætter den perfekte kulisse for sommerdage med koldskål på terrassen eller regnfulde eftermiddage, hvor der slappes af med gode bøger foran brændeovnen. Huset ligger godt gemt for enden af en lille, lukket vej, og jeres grund er på intet mindre end 2.805 kvadratmeter, så I får jeres helt egen ugenerede oase. Midt i havens grønne omgivelser toner huset frem, og på helt klassisk manér præsenterer det sig med både en træbeklædt facade og småsprossede vinduer, hvor idyllen er i top.

Indendøre får I både et fint badeværelse, et værelse samt et charmerende spisekøkken og en stor stue, der ligger i direkte forbindelse med hinanden. Her er højt til loftet og plads til hyggen. I kan forestille jer de langsomme feriedage, hvor I vågner til lyden af kaffen, der brygger, og herefter mødes I over hjemmebagte boller omkring spisebordet. I det tidlige forår vil I også sætte pris på den herlige udestue, hvor I kan rykke ét skridt tættere på udelivet, og takket være de mange vinduer kan I sidde med frit udsyn til haven og følge med i udviklingen, når alting pludselig begynder at blomstre. Udestuen giver jer nogle gode bonuskvadratmeter, og der er flere endnu, for med i købet hører også et udhus, som kan indrettes som et hobbyrum.

Haven er et kapitel for sig, og herude kan I følge solen dagen lang på de indbydende terrasser, men I kan også blive siddende, når duggen falder, for til den tid sørger den overdækkede terrasse for læ. Hvis der er små børn i familien, vil den store grund også være det rene paradis, for her er rigelig plads til stangtennis og badminton, og der kan gå mange timer med gemmeleg. Uanset hvem I er, så er der ingen tvivl om, at I her kan skabe en dejlig feriebase til de næste mange år!

BELIGGENHED:
Det tager under en time at køre fra det allerinderste Aarhus til halvøen, Helgenæs, og på den korte tid skiftes storbylivet ud med noget af Danmarks smukkeste natur. Roen sænker sig over jer, når I kører gennem det enestående landskab, der byder på en mosaik af strandenge, stejle skrænter og grønne bakker, så langt øjet rækker. Jeres fritidshus placerer sig i Gl. Kirkebjerg centralt på halvøen, og uanset hvilken retning gåturen tager sig herfra, så møder I kysten. Der er vand til alle sider, og I får således rig mulighed for at nyde en forfriskende dukkert, men I kan også tage fiskestangen over skulderen eller lufte kajakken. I vil aldrig løbe tør for spændende naturoplevelser her på Helgenæs, og samtidig byder nærområdet også på et væld af oplagte destinationer, når I vil tage familien med på en dagsudflugt. Der er ikke langt til Nationalpark Mols Bjerge, og I kan også sætte kursen mod Ebeltoft, hvor det stemningsfulde byliv frister med lækre spisesteder og små specialbutikker. Kort fortalt, I finder næppe bedre rammer for jeres fremtidige ferieminder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.