Mosevangen 1C, Boeslum, 8400 Ebeltoft

VERDENS BEDSTE FERIEMINDER - MED UDSIGT, HYGGE, BÅLAFTENER OG SOLSKIN PÅ TERRASSEN - VENTER LIGE HER I EBELTOFT!

EJENDOM
I første parket til helt enestående naturoplevelser har vi nu fornøjelsen af at invitere dig ind i en lille, unik boble, der emmer af fredfyldt idyl og ro. Et sted, hvor du kan sætte hverdagen på pause og i stedet trykke "play" på den lydbog, du så længe gerne har villet lytte til, eller simpelthen bare nyde stilheden og fuglenes sang, der lyder som sød musik fra trækronerne.

Ja, med denne beliggenhed – hengemt, og højt hævet over landskabet i Ebeltoft – er der lagt op til rendyrket feriestemning, hvor du og dine kære kan passe jer selv og fordrive tiden med hyggelige aktiviteter, der tanker ny energi på livskontoen.

Det skønne fritidshus er fra 1964, men senere hen ombygget i 1993 og generelt taget rigtig godt hånd om gennem årene. Udefra har det et bedårende, klassisk look med rødmalet træværk, og indenfor præsenterer huset sig lyst og venligt med en rigtig god og anvendelig planløsning, der passer godt til singlen såvel som til parret – ja, endda den lillebitte familie, hvis I er kreative med indretningen.

Den hyggelige bolig byder nemlig på beskedne 35 kvadratmeter, så for jer, der er fascineret af "tiny houses" og "minimalistic living", vil dette sted vinde jeres hjerter. Huset indeholder et lille fint køkken med ovn og komfur, køleskab, en lille bordplade samt væghængte skabe til opbevaring, og dertil er der opført yderligere køkkenelementer inde i den åbne, lyse stue, så I kan hjælpes ad om madlavningen ved to forskellige arbejdsstationer. På den måde smelter køkken og stue nærmest sammen til ét hyggeligt og skønt rum.

Stuen er virkelig skøn med hvidmalet træværk, flotte lyse gulve og god plads til både sofakrogen og spisebordet. Der er endvidere en direkte åbning ind til soveværelset, som kan indrettes med en dobbeltseng, to enkeltsenge eller et par køjesenge alt efter behov, og endelig rummer huset også et lille badeværelse med væghængt brus.

Mod vest er der udgang til husets sublime udsigtsterrasse, der sørger for en førsteklasses udsigt til dejlige naturoplevelser, og ellers er der bare tilbage at udforske den dejlige have på 1.444 kvadratmeter, der dels rummer et fint udhus på 10 kvadratmeter, og dels er anlagt som en skøn, kuperet naturgrund med bålplads, gynge og grønne træer!

BELIGGENHED
Fritidshuset er højtbeliggende og yderst tilbagetrukket her på Mosevangen 1C, en stille og lukket vej med den flotteste udsigt over skovens grønne træer og helt til Ebeltoft Vig ude i horisonten – en kvalitet som især kan nydes fra den store træterrasse.

Ja, her er naturen i højsæde, og samtidig befinder du dig lige bag Ebeltoft Golfbane, der som en stor, grøn oase står til rådighed, når du får lyst til at koble helt af og bare fokusere på at spille med familien. Ebeltoft midtby og den stemningsfulde havn, de nærliggende strande og meget mere nås også indenfor en halv times gang – her er alt, hvad ferien kræver.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.