Krebsevej 42, Egsmark, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSRIGT FRITIDSHUS PÅ HØJTBELIGGENDE GRUND MED FANTASTISKE UDSIGTER OG IDEEL PLACERING

EJENDOM:
På adressen ligger en ældre ejendom fra 1970 på en naturskøn grund, som kan komme til at danne fantastiske rammer for jeres mange fremtidige familieferier. På grunden udfolder sig et dejligt, grønt areal, der kan samle familien om de fælles sommerglæder. Her kan I nyde fred og ro samt grønt landskab, så langt øjet rækker.
På adressen har I alle muligheder for at lade alle jeres sommerhusdrømme få frit løb, hvad enten I vælger at forfine fundamentet eller rive huset ned og starte helt forfra. Én ting er sikkert - den højt beliggende grund giver jer maleriske udsigter til Ebeltoft Vig samt grønne, smukke landskaber. Stedet hér er helt klart et besøg værd!

Indendørs venter 107 kvadratmeter, som lige nu udfolder sig i et rummeligt og lyst køkken, som ligger opad et stort stuemiljø. Stuen danner en perfekt udkigspost, da I herfra virkelig kan nyde fordelene ved at være placeret på en højt beliggende grund. Her får I nemlig et raffineret panorama kig ud over de naturskønne omgivelser. Fra stuen har I desuden udgang til det overdækkede terrassemiljø, hvorpå I kommer endnu tættere på den omkringliggende, fantastiske natur.
De resterende kvadratmeter udfolder sig på fire lyse værelser. Hertil er et værksted og et rummeligt badeværelse med badekar.

BELIGGENHED, BELIGGENHED, BELIGGENHED:
Med dette fritidshus erhverver I jer en skøn beliggenhed med maleriske udsigter ud over de naturskønne landskaber. I er placeret i et populært fritidshusområde i gåafstand til en god badestrand, hvor I kan nyde en afslappende dag i hinandens selskab og forfriskende dukkerter i bølgen blå. Hertil er en god cykelsti, som giver jer en kort cykeltur ind til Ebeltoft på små tyve minutter. I Ebeltoft kan I nyde gode spisesteder, indkøbsmuligheder og det hyggelige, maritime havnemiljø, hvor I kan skyde ferien i gang med en god gammeldags isvaffel. Fra adressen er I blot fem minutter fra indkøbsmuligheder, og I har også kort vej til gode, lokale restaurantoplevelser. I kommer nemt med offentlig transport med kort vej til busforbindelser i området.
Herudover kan I fra adressen køre til Aarhus på små 40 minutter, hvor der venter jer oplevelser for enhver smag.

Vi glæder os til at vise mulighederne, grunden og beliggenheden frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.