Tuekærvej 14, Elsegårde, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE SOMMERHUS TÆT VED VAND OG SKØN NATUR

EJENDOM
Turen går til Tuekærvej 14, og når sommeren for alvor har tag i Danmark, bliver I lykkelige over at have så skøn en oase til at kunne omfavne jer i et vaskeægte sommerhusknus. Huset er nemlig indbegrebet af en lys og moderne sommerhusstemning, og placeringen midt i den enestående natur er bare prikken over i’et, som luller jer ind i en fortryllende drøm langt fra hverdagen.

Lyder det ikke skønt?

Den fine ejendom fra 1969 har været i samme familie siden 1972, og derfor kan huset helt uden ubehagelige overraskelser være jeres nye hjem væk fra hjemmet. Og det er heldigvis tydeligt, at der er passet godt på sagerne. For eksempel er taget skiftet i 2004, mens hele indretningen bærer præg af løbende moderniseringer, som hurtigt kan imødekomme jeres behov.

Sommerhuset består af 80 dejlige kvadratmeter, der udspringer af en farvepalette blandet af hvide nuancer og naturlige toner - den ideelle stemning for sommerhuslivet er altså skabt, og så er det bare om at flytte ind med kufferterne i hånden, så snart hedebølgen banker på døren.

Indretningen består af ét sammenhængende hjerterum med stue og køkken foruden tre værelser, badeværelse og bryggers, og til ejendommen hører også et hyggeligt anneks samt et udhus, der åbner dørene for endnu flere sovepladser. Den rummelighed, I mødes af, giver masser af anledning til familiehygge i både solskin og regn, og gennem de store vinduespartier kan I følge med i vejrudviklingen og bedømme, hvornår tiden er inde til en dyppetur i havet.

Køkkenet er velekviperet efter fritidshusstandarder, og der er således alt, der er behov for, når familien er på ferie. Stuen giver plads til brætspil, indendørsmiddage og blundere i sofaen, mens badeværelse og bryggers er to praktiske rum, som ligesom køkkenet sørger for, at der er, hvad der skal være.

Som Kaj uden Andrea virker det også helt forkert, hvis et sommerhus ikke har nogle fantastiske udeområder. Heldigvis har I masser af plads at boltre jer på på Tuekærvej 14! Ikke nok med, at den sydvestvendte vinkelterrasse lokker med solskin til den helt store guldmedalje, så kan en drøm af en have være ungernes legeplads, når der skal øves vejrmøller eller der udspringer vandkampe.

BELIGGENHED
I befinder jer på en ugeneret, lukket vej, hvilket betyder, at I har jeres sommerparadis helt for jer selv uden gener fra tilfældige forbipasserende. Når solen brager ekstra stærkt fra en skyfri himmel, kan I kigge på hinanden: great minds think alike, og før I ved af det, er I på vej i raketfart mod Kattegats kølende bølger, der ligger lige på den anden side af ganske blød sandstrand. Ah! Djurslands flotte natur er en udforskning eller to værd, og I har desuden kort kørselsafstand til både Elsegårde, Ebeltoft og Grenaa, som gladeligt beværter jer med diverse kulturinstitutioner i sommerlandet.

Velkommen!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.