Stærevej 18, Handrup, 8400 Ebeltoft

DEJLIGT, UGENERET FRITIDSHUS MED KIG TIL HAVET

Nu har I chancen for at eje et skønt sommerhus på en dejlig grund med havkig, hvor familien kan skabe mange glædelige ferieminder og komme helt ned i gear.

EJENDOM:
Boligen ligger højt i terrænet med et fantastisk kig over Ebeltoft Vig; den er omgivet af en græsplæne, hvor det er oplagt at spille noget bold, at lege med vandpistoler eller måske anlægge en bålplads, der kan give ekstra hygge på de lidt køligere aftener. Grunden ligger forholdsvis privat og er omgivet af træer og buske, der giver læ til solbadningen - I får altså jeres egen lille oase, der ikke kan andet end blive et dejligt og trygt udgangspunkt for afslappende ferier og weekender.

Huset er opført i 1981, og det har en delvist overdækket, sydvestvendt terrasse, hvor I kan nyde en skøn sommerdag både i sol og sval skygge. Ejendommens entré har plads til overtøj og sko; indgangen ligger med et mindre stykke terrasse foran, hvorfra det er mest oplagt at indtage morgen- eller formiddagskaffen eller hygge sig med en bog, da den vender mod nordøst og har det bedst lys på det tidspunkt af dagen.

Stue og køkken-alrum er et stort opholdsrum med plads til mange gæster - dog med køkkenet let hengemt, hvor elementer i træ skaber en rar hule at lave mad i med både komfur, køleskab og opvaskemaskine til jeres rådighed, og alrummet har indbygget bænk langs væggen - en smuk detalje, der vidner om en gennemtænkt plantegning. Ejendommen er indrettet med hvidmalede lofter og dørkarme, der skaber en blød kontrast til husets træværk, som sørger for, at den klassiske sommerhusstemning er i top, og flotte trægulve fylder boligen, der også er udstyret med en brændeovn i stuen, hvor I kan få varmen, når vejret er til indendørs hygge med brætspil og varm kakao. Badeværelset har bruseniche og er som det eneste rum holdt helt i hvidt, mens husets tre værelser, der er delt i en naturlig voksen- og børneafdeling med et soveværelse adskilt fra de to andre, fører stilen videre fra resten af huset.

BELIGGENHED:
Ejendommen ligger i rolige omgivelser cirka 1,5 kilometer fra stranden, og det svarer til et kvarters gåtur eller fem minutter i bil, før I kan dyppe tæerne i havet, ellers kan I gå på opdagelse i Mols Bjerge - en af Danmarks Nationalparker - hvor der er anlagt flere vandre- og cykelruter. I Ebeltoft er Fregatten Jylland en historisk perle, der kan vække familiens interesse for søfart eller blot give lejlighed til at besøge en hyggelig ferieby med havnemiljø, caféer, restauranter og mulighed for større indkøb end den forretning, der er tættest på ejendommen - fem minutters bilkørsel væk.

Vi glæder os til at give jer en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.