Gemmavej 2B, Ørby, 8420 Knebel

INDFLYTNINGSKLART SOMMERHUS I ATTRAKTIVT OMRÅDE

Drømmer I om et sommerhus, hvor I ikke skal røre en finger ved overtagelse, og drømmer I om, at selvsamme sommerhus skal være omgivet af særpræget natur og have plads til familie og venner? Med dette skønne hus bliver jeres drøm til virkelighed!

EJENDOM:
Det indflytningsklare sommerhus fra 2004 fordeler sig ud på 80 kvadratmeter, og her er der godt med plads til hele familien. Huset byder nemlig på tre værelser, hvor I roligt og afslappet åbner øjnene efter en god nats søvn for at stå op til fuglekvidder, sommersol og en dag i jeres eget tempo.

Stue og spisestue udgør ét stort rum, og her strømmer det naturlige lys ind gennem de mange vinduer, og indefra er der grøn natur, hvor end I kigger hen. I stuen er der en hyggelig brændeovn, der opvarmer huset sammen med en luft til luft varmepumpe og radiatorer. Boligens køkken fremstår pænt og praktisk, og her er fint med plads til at bage de lune boller til eftermiddagskaffen. Badeværelset har en dejlig størrelse med både vaskemaskine og sauna, så I kan varme jer efter havdykket i de kølige måneder.

Huset ligger i læ og har fantastiske udearealer såsom et skønt terrasseområde, flere hyggekroge og en fremragende udkigspost ud over vand og land. Her kan I for alvor slå benene op, kigge på hinanden, skåle og bare hengive jer til roen, afslapningen og omgivelserne.

Derudover byder ejendommen på et fint, isoleret udhus, og så får I fibernet og solceller på taget, der giver mulighed for delvist at være selvforsynende med egen strøm

BELIGGENHED:
Dette skønne sommerhus ligger på skønne Helgenæs på Djursland, og tilmed på en blind vej, så I er fri af gennemkørende trafik. Fra matriklen har I kun en kort gåtur til vand og kyst ved Aarhus Bugt, hvor I kan nyde naturen på Danmarks næse. Her i det fredelige område, er I nemlig omgivet af smuk natur, og I har masser af muligheder for at nyde omgivelserne med blandt andet vandreture, lystfiskeri lige neden for Gemmavej, hvor man har ét af Helgenæs' bedste fiskepladser samt bådsejlads ved Sletterhage Fyr, som ligger knap fem minutter i bil fra adressen.

Her får I et nærområde, hvor der altid er noget at tage sig til, og gåturen, løbeturen eller cykelturen er oplagt at starte lige uden for hoveddøren. Det nærmeste supermarked er kun syv minutter væk, og hvis I er ude efter en dagstur, så kan I for eksempel tage til Aarhus en time væk og Ebeltoft en halv time væk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.