Elsegårdevej 52, 8400 Ebeltoft

DEN DEJLIGSTE FERIEOASE I FØRSTE PARKET TIL GADEKÆRET

EJENDOM:
I finder næppe en mere idyllisk kulisse for de kommende feriedage end den, der venter jer her på Elsegårdevej 52. Jeres nye fritidshus ligger i første parket til det lille gadekær, som indrammes af høje træer og grøn natur, og det er en udsigt, som I inden længe kan nyde fra jeres fine tagterrasse, når I sætter jer til rette med avis og morgenkaffe.

Det charmerende fritidshus er det perfekte fristed med plads til afslapning, fordybelse og familietid - og I kan straks tage det i brug, for det er tydeligt, at der løbende er investeret tid og kærlighed i vedligeholdelsen, så det fremstår pænt og nydeligt. I kan eksempelvis glæde jer over, hvordan der er indlagt fibernet, og mellem 2004-2005 blev der opdateret med nyt tag og nye vinduer, så det skal I ikke bekymre jer om. I skal blot folde feriestemningen ud og gøre plads til langsomme dage med gode bøger og sol på terrassen.

Når I træder indenfor i huset, bliver I taget godt imod af en lys og venlig atmosfære, som straks gøre det nemt at føle sig hjemme. I entréen er der installeret en vaskemaskine, som tilfører feriedagene lidt moderne komfort, og derudover får I adgang til et fint flisebadeværelse. Herefter fordeler pladsen sig på to etager, og stueplanets ene værelse suppleres af førstesalen, hvor I får ét stort rum med rig mulighed for at indrette flere sovepladser.

Nedenunder bliver til gengæld dér, hvor I samles, for stueplanet fuldendes af det skønneste opholdsrum med køkken og stue ud i ét. Her kan I være sammen - også hver for sig - for I kan nyde hinandens selskab, selvom der på én gang hygges med hjemmebag i køkkenet og nørkles med kryds-ord i sofaen. Fra stuen åbner dobbeltdøren samtidig op til sommerens opholdsrum, nemlig den sydvendte terrasse, der er delvist overdækket. Her kan I både nyde de mange soltimer og senere rykke i læ, når duggen falder, og til den tid vil det være et stort hit at tænde op i den udendørs pejs, som vil sprede varme og hygge. Den grønne have giver desuden rigeligt med plads til boldspil, og som prikken over i’et får I også to udhuse med gode anvendelsesmuligheder.

BELIGGENHED:
Roen sænker sig over jer, når I kommer kørende det sidste stykke vej mod feriedagene på Elsegårdevej 52. Jeres nye fristed ligger i de hyggeligste rammer af Elsegårde, hvor landsbyidyllen lever i bedste velgående. Vejene hertil bugter sig i bakkedal, og I vil hurtigt finde jeres favoritruter i landskabet, når I begiver jer ud med picnickurv eller vandrestøvler. Der er heller ikke mere end små ti minutters gang fra huset til stranden, så I kan starte en tidlig sommermorgen med en dukkert, inden I vender hjem til friskbrygget kaffe. Med kurs mod stranden kommer I desuden forbi campingpladsen, der i sommerhalvåret står til rådighed med en lille købmandsbutik, hvor I kan proviantere det vigtigste - og ellers har I jo ikke mere end fem minutter bag rattet til Ebeltofts stemningsfulde byliv, som frister med spisesteder og små butikker.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.