Stenkløvervej 7, Skødshoved, 8420 Knebel

LYST, IDYLLISK FRITIDSHUS MED UDSØGT HAVEMILJØ OG KUN 300 METER TIL VAND

EJENDOM:
Der er tale om en charmerende ejendom, som er opført i 1971. Huset præsenterer sig velholdt i fine røde og hvide farver med et nyere tag, der blev anlagt i 2003. Hertil er der bygget et nyere anneks og en stor garage i 2000. På den 1.750 m2 store grund er der masser af plads til overnattende gæster. Her er gode muligheder for overnatning, bl.a annekset tilbyder både et værelse, bryggers og badeværelse - rent luksus!

I den ugenerede, grønne have er der plads til, at familien kan samles om alle sommerens glæder. Omkring huset er der rigeligt med plads til at indrette sig med forskellige terrassemiljøer, der giver jer mulighed for at søge sol, læ og skygge i løbet af dagen. Mod syd er der en stor terrasse, som er overdækket, hvilket sikrer jer selv og grillmaden i alt slags vejr.
I forlængelse med garagen finder I et udhus med plads til opbevaring.

Huset præsenterer sig med en rummelig entré, der giver plads til jakker og fodtøj. Hjerterummet forener fint alle familiens fælles anliggender i ét, da I her får køkken i åben forbindelse til alrum og stue. I alrummet er der skabt de bedste rammer om spisningen, da et stort vinduesparti giver jer en raffineret udsigt ud til det grønne havemiljø. Fra stuen kan I gøre hjerterummet større, når I inviterer gæsterne med ud på den overdækkede terrasse, der både forstørrer boligen og forlænger sæsonen. Om vinteren kan I hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i brændeovnen.

Køkkenet er opført i et tidløst design og indeholder alle hvidevarer. De resterende kvadratmeter udfolder sig på et lyst værelse og et rummeligt badeværelse.

NÆR ALLE SOMMERENS FORNØDENEDER:
Dette sommerhus bliver blot endnu mere eftertragtet, når man inddrager beliggenheden, som placerer jer nær både vand, strand og havn. Her har I kun 300 meter til vandet, mens I kan cykle til stranden på under fem minutter. I har herudover blot 290 meter til det hyggelige havnemiljø i Skødshoved Havn, hvor I kan skyde ferien i gang med manér med en gammeldags isvaffel. I kan herudover køre til en god Coop Dagli' Brugsen på under fem minutter I Tved, hvor I også finder slagter og små butikker. Ønsker I en familieudflugt til storbyen, kan I køre til Århus på en lille time, hvor der venter jer alskens shoppingmuligheder og oplevelser for enhver smag.

Vi glæder os til at vise huset og området frem for jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.