Lærkelundsvej 22, Øer, 8400 Ebeltoft

MULIGHEDSFYLDT FRITIDSHUS BELIGGENDE I EFTERTRAGTET FERIEBY

Er I på udkig efter et helt fantastisk fritidshus, der bliver jeres fremtidige, foretrukne feriedestination? Så skal I se med nu, da vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne helt fortryllende oase, der er et oplagt valg, når I måtte trænge til et afbræk fra hverdagens stress og jag. Allerede fra første møde med hjemmet vil I blive helt vilde med boligen og beliggenheden, da I befinder jer i en ferieboble af ro, afslapning og nærvær.

Dette spændende, arkitektoniske fritidshus fra 1966 breder sig over et samlet råderum på 120 kvadratmeter samt en kælder på 59 kvadratmeter.

Indenfor bliver I mødt af en stueplan bestående af en entré med et værelse på venstre hånd. Entréen glider naturligt over i fordelingsgangen, hvor badeværelset tilbyder separat bruseniche og toilet. Køkkenet byder på charmerende skabslåger samt flotte elementer, og der er tilmed opvaskemaskine, der forsøder feriestemningen. Fra køkkenet er det muligt at tilgå et fritliggende værelse, og slutteligt venter stuen med brændeovn samt udgang til det skønne terrassemiljø med solgaranti.

I kælderplan finder I både carport samt to udhuse til diverse redskaber og værktøjer, og indenfor får I glæde af to disponible rum, et gangareal med trappe op til husets øverste niveau samt et vaskerum, så sommerskjorten kan vaskes og være klar til endnu en feriedag. Desuden er der også gode terrassemiljøer her med en overdækket og åben terrasse.

Udvendigt skal I glæde jer til den 1.330 kvadratmeter skønne matrikel, der kombinerer et kuperet terræn med traditionel have. Her er der rig mulighed for at etablere flere hygge- og solkroge på grunden, og der er tilmed en udendørs pool, der kan blive helt perfekt efter, den er blevet tilset af en kærlig hånd.

Dette skønne fritidshus er interessant for familien eller parret, der søger mod et fristed, hvor man kan opleve årstiderne skifte på tæt hold.

Med den kommende ferieadresse på Lærkelundsvej 22, kommer I til at befinde jer i super skønne rammer for den kommende ferie, da der summer af god stemning. De nærtliggende omgivelser er ligeledes indbegrebet af feriestemning, og der er kort afstand til den populære Øer Maritime Ferieby, hvor der udbydes et hav af forskellige aktiviteter for hele familien, om end dagen byder på konkurrencer, kvalitetstid eller gode spisesteder. Derudover kan I cykle til Øer Strand på omtrent fem minutter, hvor børnene kan bygge sandflotte og de voksne kan dase på langs.

I kan køre til Ebeltoft by på ti minutter, hvor I kan opleve de charmerende, brostensbelagte gader, smage på specialiteterne fra det lokale bryghus eller gå på opdagelse i kulturlivet, såsom Fregatten Jylland.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.