Solsortestien 9, 8400 Ebeltoft

LYS FRITIDSBOLIG MED NATURSKØN HAVE OG IDEEL PLACERING NÆR STRAND

EJENDOM:
I det fredelige, naturskønne område Ahl med kun 550 meter til strand og vand ligger en lys sommerperle, der kan komme til at danne ideelle rammer om jeres mange fremtidige sommerferier. Her kan I glæde jer over en lys atmosfære og en stor have, mens Spejderstien giver jer en naturskøn vej til Ebeltofts hjerte. Helt klart et besøg værd!

Der er her tale om et fint træsommerhus fra 1964. Huset er beliggende på en stor, naturskøn grund, og her inviterer de grønne græsarealer både til leg og afslapning. I haven er der nemlig plads til trampolin, fodboldmål og bålhygge, mens det sydvendte terrassemiljø kan agere samlingssted for store og små. Terrassen er halvt overdækket, hvilket sikrer jer selv og grillmaden i alt slags vejr. Læn jer tilbage og nyd roen, tilværelsen og hinanden! Udendørs er også et udhus til familiens opbevaring.

Indendørs venter jer 50 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt glæde jer over en lys atmosfære og en god loftshøjde. Huset præsenterer sig med et fint bryggers, der giver plads til opbevaring, vaskemaskine og opvaskemaskine. Herfra er der fri passage ind til hjerterummet, der samler køkken og stue i åben forbindelse. I stuen strømmer det ind med lys fra store sydvendte vinduer, og herfra kan I gøre rummet endnu større, når I i de varme måneder integrerer terrassen som en del af rummet. Om vinteren kan I hjælpe hyggen på vej ved at tænde op i brændeovnen.

De resterende kvadratmeter udfolder sig på to gode værelser, mens I på badeværelset kan glæde jer over god plads og direkte adgang til et disponibelt rum, som af sælger i dag anvendes til opbevaring, men kan give mulighed for en sauna.

FRED, IDYL OG SKØN NATUR:
Det populære område Ahl var oprindeligt fredet til de lokale i Ebeltoft og opland. I dag er det stadigvæk meget eftertragtet grundet naturen, de flotte badestrande og den nemme adgang til bylivet. Fra sommerhuset har I kun 550 meter til strand og vand samtidig med, at I kan nyde nem vej til Ebeltofts hyggelige bymidte via Spejderstien, som giver jer en naturskøn tur langs kysten ind til byen. I den hyggelige bymidte venter gode indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder, mens I et stenkast herfra kan nyde en gammeldags isvaffel i den hyggelige lystbådehavn. Det naturskønne sommerhusområde indbyder til et utal af gode gåture i det fri - ahhh, så det ferie!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.