Enebærvænget 1, Dejret, 8420 Knebel

STEMNINGSFULDT OG LYST SOMMERHUS

Velkommen til dette hyggelige sommerhus, der med hvide træpaneler og brændeovn skaber den helt rigtige sommerhusstemning - alt sammen nær formidabel natur og helt kort til stranden.

EJENDOM
Boligen består af et køkken i forbindelse med en stor stue, to værelser, et bryggers og et badeværelse. Stuen har tidligere haft udgang til en udestue, som af sælger er inddraget som en del af stuen. Det giver et herligt, lyst og luftigt rum med gode vinduespartier, der giver det naturlige lys lov til at vælte ind, både i løbet af dagen, og når solens varme farver glider ned gennem træerne. Især de store, sydvendte vinduespartier giver et skønt lysindfald, og herfra flyder stuen også ud på terrassen, som fungerer som ekstra kvadratmeter. Her er god plads til både spiseplads og sofahjørne, og den hyggelige knitren fra brændeovnen varmer boligen op på bedste vis, når dagen bliver til aften. Køkkenet står flot i hvide flader, og god bord- og opbevaringsplads gør køkkenet velegnet til festlige måltider og hjemmebag. Værelserne er i meget gode størrelser, så her er plads til mere end bare en seng, og også bryggerset giver boligen en behagelig rumfornemmelse med luftige kvadratmeter, så badehåndklæderne kan vaskes. Herfra er adgang til badeværelset, som står enkelt i lyse klinker med brus, så de sandede tæer nemt kan skylles rene.


Sommerhuset ligger på en plan grund med gode græsarealer, hvor bolden kan trilles, kongespillet kan sættes op og kroketturneringen kan afvikles. Den sydvendte træterrasse lader jer fange solen dagen lang, så I også kan nyde en frisk sommersalat under åben himmel, både til frokost og til aften, hvor solen stadig rammer nakken.

OMRÅDE
I befinder jer i et skønt område, hvor I fra hoveddøren er bare et par minutter fra at løbe fra stranden og ud i vandet. Stranden er børnevenlig med en dejlig blød sandbund og har blåt flag. I kan slentre en rolig gåtur op ad stranden, hvor I kan gå på fossiljagt efter forstenede søpindsvin, alt sammen med udsigt over Aarhus Bugt. I kan ydermere tage en dejlig tur til Mols Bjerge, hvor I gennem bugtende stier, op og ned ad bakker, kan få nogle gode kilometer i benene med pragtfuld udsigt og en chance for at se vilde heste og flere truede arter. Sidst kan indkøb foretages en kort køretur fra matriklen, og Aarhus er bare en times kørsel herfra.

Summa summarum får I her et skønt sommerhus, som byder på genuin sommerhusstemning - helt kort til vandet og herlige naturområder, og luftige indearealer med charmerende lyse rum skaber nærmest forudsætningen for en rigtig sommerhusstemning med den stemningsfulde lyd fra brændeovnen, når solen har sagt godnat.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.