Marsvej 22, Tved, 8420 Knebel

FREMRAGENDE FRITIDSHUS TÆT PÅ STRANDEN

EJENDOM
Her får I et imponerende Kalmar Hus, der byder på en helt særlig og perfekt sommerhusstemning med karakteristiske træfarver indendøre og gode terrasser udendøre. Bedst af alt er huset spækket med luksuriøse detaljer og er omringet af en skøn, grøn have, som giver idyllisk privatliv hele året rundt.

Med et så kvalitetsrigt hus kommer mange goder. Der er sauna, gulvvarme på begge badeværelser, luft til luft varmepumpe og brændeovn i stuen samt indlagt fibernet, så forbindelsen er i top, når alle skal streame om aftenen, selvom I bor et stykke fra byen. Dertil kommer, at I kan få 40.000 i lejeindtægt, når huset bliver lejet ud i juli og august gennem et bureau.

Indenfor venter der et henrivende hjerterum - den store stue. Når solen står højt på himlen vælter lyset ind ad det enorme vinduesparti forenden, som giver en livlig og lys stemning samt en dejlig udsigt til det grønne. Dertil er her så rummeligt, og i stuen er hele huset bundet så godt sammen, så at der er lagt op til et ægte familie-sommerliv, hvor de voksne snakker over middagsbordet, teenagerne har kastet sig i sofaerne ved brændeovnen og de små løber barfodet rundt og leger i det grønne - men alle dog alligevel er samlet. Om vinteren udskiftes barfodet leg i det grønne så med sneboldkamp, og indendøre vil brændeovnen være til ekstra stor fryd.

Køkken er i en åben forbindelse med stuen og har godt med arbejdsrum samt hensigtsmæssige opbevaringsløsninger.

Når skyggerne bliver lange, venter fire gode værelser, der alle har store vinduespartier og den samme hyggelige sommerhusstemning, som trælofterne, trævæggene og trægulvet skaber i hele huset. Huset har to badeværelser, som begge er rigtig lækre. Det ene har en separat bruseniche, mens det andet kan blære sig af en sauna og et stort boblebad, som er lige til at drikke et glas champagne i. Afslutningsvist får I to skure og en carport.

BELIGGENHED
Med adresse på Marsvej 22 er I bare fem minutters spadseretur fra stranden ved Begtrup Vig - børnene kan lige smutte ned og få en dukkert før morgenmaden, uden at det skal være en længere strandtur. Der er dermed lagt op til en daglig, tæt forbindelse til havet.

Omkring huset ligger skønne grønne områder og marker. Det passer lige ind. Derudover ligger Torup strand og Knebel Vig 10 minutters cykeltur mod nord. Her kan I nyde den smukke udsigt, få en is eller pølse og måske besøge den charmerende Tved Kirke, som med sine kridhvide mure, skrånende tag, flotte kalkmalerier og maleriske landskab afgjort er et besøg værd.

Når I skal købe ind, er der et supermarked samt en slagter fem minutters kørsel væk i Tved. Afslutningsvist er Aarhus en times kørsel væk.

Kort sagt får I dermed et utvetydigt henrivende hus, som er sprængfyldt med luksuriøse goder, lige fra boblebad og sauna til den fænomenale stue. Dertil er beliggenheden idyllisk og tæt på stranden. Hvad mere kunne man ønske sig af et fritidshus?

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.