Tuekærvej 16, Elsegårde, 8400 Ebeltoft

VELHOLDT FRITIDSBOLIG MED KORT AFSTAND TIL VANDET

EJENDOM
Velkommen til denne hyggelige fritidsbolig fra 1969 meget tæt på vandet i Elsegårde i Ebeltoft! Med et boligareal på 59 kvadratmeter og en grundstørrelse på 1365 kvadratmeter bliver det tydeligt, at I med fritidshuset får en dejligt stor have at være i, hvor I kan nyde solens stråler dagen lang!

Det familieejede sommerhus, der nu sælges til ny familie, præsenterer sig yderst velholdt og hyggeligt. Se først og fremmest det dejlige køkken, der fremstår i forbindelse med boligens stue og udestue. Udestuen er ikke medregnet i de 59 kvadratmeter, hvilket gør man får en mere lys og rummelig stue. Her får I god plads til at bevæge jer rundt på de pæne gulve i de lyse lokaler, hvor I kan indrette jer med både hygge- og spisestuer. Forestil jer blot at samles om aftenen med den helt særlige stemning, der er til stede i samværet og familieidyllen, når mørket falder på, ild i brændeovnen, og I kun skal koncentrere jer om hinanden og jer selv. Yderligere rummer fritidsboligen to skønne værelser og et flot badeværelse i enkle og tidløse linjer.

Fra stuen kan I tilgå en stor, overdækket, vestvendt terrasse, der er oplagt til at samles om aftensmaden. I forlængelse af den overdækkede terrasse går der en lille terrasse, som I kan følge til jeres to udhuse, hvor den ene af dem af sælger er indrettet med sovepladser - og så er der faktisk endnu et udhus tilknyttet grunden. I kommer altså ikke til at mangle sovepladser i denne ejendom! Men for at det ikke skal være løgn, vil I på den anden side af boligen finde et stort terrasseareal, der snor sig rundt om husets sydøstvendte hjørne, således at I også har terrasseplads til at nyde morgensolen.


BELIGGENHED
Med fritidsboligen får I en kort tur til det friske vand med en afstand på blot 350 meter, hvilket svarer til en gåtur på fire minutter. Her er der mulighed for en frisk dukkert eller for at dyrke livet som en aktiv fritidsfisker! Og kommer I fra Aarhus, eller har I familie eller venner i byen, bliver det nemt at komme til og fra fritidshuset med en køretur på under en time! Samtidig er Molslinjen i Ebeltoft beliggende en køretur på kun 14 minutter fra boligen, så der er også nem adgang til og fra Sjælland.

I kommer til at få en fritidsbolig med infrastrukturen i højsæde - men samtidig kommer I til at få en bolig i rolige omgivelser med masser af natur! Ebeltoft er spækket med seværdigheder og oplevelser for hele familien, og I kommer til at kunne tilgå det hele meget nemt - det er bare med at slå til!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.