Kragevænget 15, Krakær, 8400 Ebeltoft

UGENERET FERIEOASE MIDT I NATIONALPARK MOLS BJERGE

EJENDOM:
Der venter jer fred, ro og ægte feriestemning her på Kragevænget 15, hvor jeres nye fritidshus ligger som en ugeneret oase midt i Nationalpark Mols Bjerge. I får naturen helt tæt på, for huset ligger i rolige rammer på et lukket vænge lige ud til et lille skovområde, og herefter folder markerne sig ud mod endnu mere skov. I finder næppe en skønnere kulisse for jeres kommende feriedage, og der er også lagt op til ren afslapning hjemme i husets hyggelige rammer.

I overtager en stor grund på hele 1.310 kvadratmeter, så der er rigeligt med luft omkring jer og god plads til udelivet. Her kan I være helt jer selv, når I nyder soltimerne på terrassen, for grunden prydes af høje træer og flotte buske, der tilsammen sørger for privatlivet, og midt i alt det grønne ligger sommerhuset, som bliver jeres nye fristed. Huset er oprindeligt opført i 1969, så det er et klassisk, dansk sommerhus fuld af sjæl og charme. Indendøre får I 53 kvadratmeter, der er udnyttet til punkt og prikke, så pladsen fordeler sig på to værelser, et badeværelse og et åbent opholdsrum med plads til hygge og samvær. Kort fortalt, her får I alt, hvad I har brug for, når I blot skal slappe af og nyde de langsomme feriedage.

Stuen er indrettet med brændeovn, loft til kip og store vinduer, der åbner op mod havens grønne omgivelser. Det kan desuden nævnes, at der gemmer sig originalt trægulv under laminatgulvet, så hvis I ønsker det, kan I bringe det frem i lyset. Der er i det hele taget mulighed for, at I kan sætte jeres eget præg på rummene, så I kan få det præcis, som I vil have det.

Fra stuen kan I træde direkte ud til sommervejret på terrassen, der løber omkring en stor del af huset og således lader jer følge solen fra syd til vest, og I kommer helt ned i gear, når I sidder her med udsigt til træer og buske i fuldt flor. Som prikken over i’et har huset også selskab af et fint udhus som kan indrettes med ekstra sovepladser.

Velkommen til ægte ferieidyl på Kragevænget 15.

BELIGGENHED:
Det er naturen, der spiller hovedrollen her på egnen, for jeres fritidshus ligger i et lille sommerhusområde som nabo til Krakær Camping, hvor I befinder jer midt i Nationalpark Mols Bjerge - og her møder I noget af Danmarks absolut smukkeste natur! Bløde bakker, søer og grønne skove udgør landskabet, som inviterer jer ud på lange vandreruter og cykelture i det grønne. Hopper I på cyklen, har I heller ikke mere end ti minutter til den populære Femmøller Strand, hvor I kan nyde de solrige dage på sandstranden i første parket til Ebeltoft Vig. Og apropos Ebeltoft, så kan I køre til den stemningsfulde købstad på kun et kvarter, så der er aldrig langt til de hyggelige brostensstræder, hvor spisesteder og små butikker ligger på stribe. Udflugtsmålene står i kø, og de byder på underholdning for hele familien, for I kan besøge alt fra Fregatten Jylland til Ree Safaripark.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.