Lærkestien 1, Ahl, 8400 Ebeltoft

VELHOLDT SOMMERHUS PÅ AHL MED GRØNNE MARKER I BAGHAVEN

EJENDOM:
Sommerhuset er løbende blevet vedligeholdt med bl.a. nye vinduer og fremstår dermed yderst velholdt, foruden det charmerende førstehåndsindtryk, der møder jer med gule facader og hvide vinduer, der skaber en fin harmoni mellem huset, annekset, garagen og skuret. De frodige omgivelser giver jer tilmed et helt privat åndehul, hvor grillaftenere kan tilbringes på en af de mange terrasser. Netop muligheden for at rykke jer rundt efter solen gør, at afslapning og velvære er i højsædet med dette sommerhus, hvor I også kan dase i skyggen under den overdækkede. Yderligere kan ungerne boltre sig på den kæmpe plæne, hvor kun fantasien sætter grænserne for sommerens aktiviteter.

Indendørs kan I glæde jer over en fin opholdsstue med rigelig plads til flere intime zoner, hvorfra det smukke kig over grunden og åbne marker kan nydes. Køkkenet er lyst og indbydende med god skabs- og bordplads, og takket være den åbne forbindelse med stuen kan hyggen sprede sig til hver en krog. Brætspilsaftener er heller ikke utænkelige i skæret fra brændeovnen, så selv hvis vejret er ustadigt kan hele familien samles om fælles anliggender. Husets to værelser er af en fornuftig størrelse samt med indbyggede skabe. Derudover er badeværelset velholdt og morgenerne kan starte på bekvemmelig vis i den separate bruseniche.

Som en ekstra bonus kan overnattende gæster indfinde sig i det hyggelige anneks med sovepladser og eget badeværelse. Således kan familie og venner blive en naturlig del af jeres ferier - skønt ikke?

BELIGGENHED:
Sommerminderne kan udfolde sig ufortrødent i Ahl, der absolut er et af de mest attraktive sommerhusområder i Ebeltoft. De naturskønne omgivelser indrammer jeres ferier på frodig vis, hvor lange gå- og løbeture er oplagte blandt markerne. Yderligere skal I blot bevæge jer 600 meter gennem kvarterets hyggelige stier, før Ahl Strand og vandet kan anes i det fjerne. Her kan strandtæppet slås ud, børnene lege i vandkanten og selvfølgelig kan fornøjelserne også foregå i bølgen blå. Ja, med stranden og Ebeltoft bymidte 3,9 km. fra adressen kan alle ferieønsker blive opfyldt. Maritime oplevelser venter nemlig i Ebeltoft Havn, hvor den fantastiske udsigt over vigen kan betragtes fra et af de mange spisesteder eller fra en bænk med en lækker isvaffel i hånden.

Skal dette lyse og meget velbeliggende sommerhus være jeres? Så kontakt os for en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.