Østre Skovvej 23, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

SOMMERHUS MED UGENERET BELIGGENHED

På Østre Skovvej 23 står et hyggeligt hus på i alt 86 kvm nu ledigt og kan blive rammen om dine næste feriedrømme. Velkommen til!

Disse naturskønne omgivelser er ikke til at tage fejl af, og det er nemt at forestille sig, hvordan huset kan forvandles og opdateres til at imødekomme netop dine, personlige indretningsønsker. Indenfor venter der en stor udestue, et stort køkkenalrum, to gode værelser samt et badeværelse med separat brus og vaskemaskine. I det store opholdsrum kan du nyde godt af varme, luftige kvadratmeter, og som prikken over i'et får du en brændeovn som samlingspunkt til de kolde vintermåneder. Huset er helt ideelt til køberen, der ser muligheder og charme ved en indretning af ældre dato, og som har lyst til at gå i kast med gør-det-selv-projekterne.

Huset er opført i 1971, og til grunden får du også et brændeskur og et udhus, der fint matcher sommerhusets æstetik. Herinde kan du have havemøbler stående i læ for vind og vejr, og til at fuldende idyllen får du et skønt haveareal med masser af frodig beplantning, drivhus og kig til de omkransende, høje træer. Du kan nemt etablere gode terrassemiljøer på udendørsarealet, så det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken udformning haven skal have. Du får ikke en meget rarere oase som afbræk til travle hverdage.

Den skønne grund befinder sig i Fuglslev, der er kendt for sit dyreliv og smukke natur, så er du på udkig efter rolige og fredfyldte omgivelser, er du kommet til det rette sted. Sommerhusområdet er ikke langt fra gode aktiviteter som Ree Park, og den fredede Stubbe Sø er i gåafstand fra adressen. Masser af dejlige cykel- og gåruter i området kan holde dig beskæftiget. I Tirstrup kan du nemt ordne dagligvareindkøbene. Mols Bjerge er et yndet udflugtsmål på grund af den storslåede og varierende natur, som landskabet byder på, og trækker kulturelle aktiviteter mere i dig, så er der flere historiske seværdigheder og verdens længste træskib - Fregatten Jylland - at gå på opdagelse i.

Kom til en fremvisning og oplev den stemningsfulde atmosfære og de gode anvendelsesmuligheder, dette sommerhus giver!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.