Stillidsvej 2, Ahl, 8400 Ebeltoft

VELBELIGGENDE SOMMERHUS MED MULIGHED FOR AT SÆTTE SIT EGET PRÆG

Har I endnu ikke fundet drømmehuset? Så læs med her!

Måske er Stillidsvej 2 på Ahl i Ebeltoft noget for jer, hvor I har mulighed for at sætte jeres præg på indretningen i både huset og haven. I får nu mulighed for at købe dette helt fantastiske fristed, der er velbeliggende i det populære og eftertragtede sommerhusområde, Ahl. Der findes ikke noget bedre end ferie, det kan vi hurtige blive enige om - men med disse stille og rolige omgivelser og stranden tæt på, så bliver ferien altså kun lige dét bedre end først antaget. Huset er beliggende tilbagetrukket fra vejen, og bag huset har man en skøn udsigt ud over åbne marker.

Denne hvide perle af et gasbetonhus blev opført i 1973, og tilbyder et samlet råderum over 84 velplaceret kvadratmeter.

Allerede fra første møde med hjemmet, vil I straks mærke den autentiske atmosfære, der hersker i dette hus, og fra hoveddøren tilgår I den fine entré. Når I har hængt sommerjakken på knagen, kan I fortsætte videre indenfor, hvor I vil blive mødt af renoveret badeværelse, der viser sig med vaskemaskine, flotte badeværelsesmøbler, væghængt toilet og separat bruseniche.

Derudover får I glæde af tre gode værelser samt et stort og åbent opholdsrum bestående af et funktionelt køkken og en dejlig stue med pejs og luft til luft varmepumpe og med udgange til de skønne terrassemiljøer.

Denne naturskønne matrikel tilbyder et samlet areal på 1.566 kvadratmeter, hvor den kommende ejer har mulighed for at indrette haven som ønsket. Lige i øjeblikket præsenterer haven sig med vildtvoksende natur kombineret med traditionel have, hvor der er god plads til kongespil og andre aktiviteter - og disse redskaber kan opbevares i det tilstødende udhus.

Dette fritidshus er særligt interessant for børnefamilien, det ferieglade par eller seniorer, der sætter pris på freden og omgivelserne.

Jeres nye foretrukne feriedestination er som sagt beliggende på Ahl, der er særligt kendt for dets helt fortryllende strand, som I befinder jer i kort gå- og cykelafstand fra. Spring på cyklen og snup en tur i bølgen blå eller tag til Ebeltoft by, der er beliggende tre kilometer fra huset. Ebeltoft er en dejlig by med charmerende, brostensbelagte gader, glaspusteri, Fregatten Jylland og et lokalt gårdbryggeri - dette er byen, der bestemt ikke skuffer.

Kan I fornemme den hjemlige stemning, og er I også blevet helt forelsket i denne enestående beliggenhed mellem natur og byliv, så kontakt os allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.