Birkevej 34, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

SKØNT LYSINDFALD OG NATURSKØN BELIGGENHED

Slå dørene op for dette smukke fritidshus, hvor kreativ tænkning og anderledes arkitektur skaber en dejlig atmosfære.

Som I stille og roligt træder ind i dette utroligt fine sommerhus, bliver I i entréen mødt af den dejlige stemning, disse boliger så ofte sætter for dagen. Med det kendetegnende lyse træ, der beklæder vægge og loft, samt et stort vindue, føles det næsten som om haven og det grønne udenfor, bliver med jer indenfor.

I lader jer føre videre ind i fritidshuset ad de smukke og lyse trægulve, og på vejen ind opdager I både et fint indrettet værelse og stort badeværelse. Nuværende ejer har foretaget adskillige justeringer, der alle føles nærværende og giver huset charme og liv - dette står især skarpt i køkkenalrummet, da lyset smukt falder ind fra oven. Disse ovenlysvinduer har nuværende ejer installeret, og I kan næsten fornemme selvtilfredsheden, for det har virkelig kun gjort underværker for både køkken- og stuedel.

Udover dette har den nuværende ejer skabt en større stue samt et ekstra værelse med adgang til et badeværelse - og som I træder ind på disse, kan I mærke gulvvarmen, der samtidig er blevet lagt. Stuen er i den grad imponerende, for udover ovenlysvinduer pryder en karnap bestående af vinduesvæg dette rum. Hurtigt bliver tankerne ført hen til skønne aftener foran brændeovnen, hvor I kan nyde det frie udsyn til stjernehimlen. Denne tilbygning fra 2001 sørger også for, at der i rummet er hems. Fra både værelset i tilbygningen og karnappen i stuen kan I bevæge jer ud i det fine terrassemiljø, der så hyggeligt omslutter fritidshuset. Her kan I bruge mange timer i sol, stille og ro, grundet den fredelige placering sommerhuset befinder sig i. Om I bare vil nyde den skønne have ved afslapning eller leg er da helt op til jer - og når havemøblerne og legetøjet skal pakkes væk, finder I på grunden et dejligt udhus oplagt til formålet.

Kom ud og oplev dette skønne hus!

Indkøbsmuligheder kan findes i Tirstrup, som er beliggende ca. 4 km. fra huset, og som et stort plus, befinder I jer lige i nærheden af Ree Park Safari, hvor der er garanti for mange gode naturoplevelser med hele familien. Dette gør sig også gældende for besøg til Djurslands største sø, nemlig Stubbe Sø, hvor man, i dette beskyttede naturområde, kan se mange forskellige og spændende fugle.

Bliver I tillokket af bylivet, er der kun 15 min til charmerende Ebeltoft. Denne dejlige by på Syddjurs har masser at byde på - det er eksempelvis her Fregatten Jylland hører til. Dette historiske element bliver kun understreget af smalle brostenslagte gader samt bindingsværkshuse, der kun pynter på billedet af kystbyen. Om I er til hyggelig by eller vidunderlig natur, er dette altså et ferieparadis for jer!

Dette hus er perfekt til både jer, der ønsker et feriested med hygge og charme beliggende i fredelige og rolige omgivelser eller til jer, som ønsker at bo her helårligt, som er en mulighed jf. Planloven, hvis man har ejet huset i ét år og er pensionsberettiget.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.