Nordmandsvej 8, Femmøller Strand, 8400 Ebeltoft

SJÆLFULDT SOMMERHUS MED SKØN BELIGGENHED

Er I klar til en sommerhusoplevelse, hvor finurlige detaljer og hyggelig idyl er i højsædet, så kig med her, hvor vi nu har fornøjelsen af at præsentere jer for det skønne fristed på Nordmandsvej 8 ved Femmøller Strand med kort afstand til den friske strand, og som kun har haft 3 ejere siden opførelsen.

Når I ankommer til adressen, er det boligens sortmalede ydre med hvide detaljer på vinduesrammer og undertag, der møder jer. Den klassiske stil peppes dog op af buede vinduesfacader ved hoveddøren og flere store vinduespartier med sprosser placeret rundt omkring på ejendommen, som giver det relativt traditionelle sommerhuslook et ekstra pift. Sælger har fået udskiftet vinduerne i det oprindelige hus, samt indgangsdøren og havedøren 2004.

Samtidig med, at I indefra boligen får mulighed for at kigge ud til den hyggelige have, der umiskendeligt inviterer til rare stunder; enten på den fine morgenterrasse ved hoveddøren eller på den vestvendte fliseterrasse, hvor I i aftensolens skær kan nyde tilværelsen under det storgrenede træ.

Har I grønne fingre, har I også rig mulighed for at trække havegrejet frem fra det praktiske skur og anlægge nydelige blomsterbede eller måske en ekstra terrasse på den fine plæne - her er der et godt grundlag for at kunne nyde mange rare stunder. Grunden udgør blot 399 m2, så her er rig mulighed for at slappe af i de skønne og rolige omgivelser, hvor man ikke skal tænke på den helt store vedligeholdelse af haven.

Når kulden bider, og I trænger til at slappe af, kan I trække ind i stuen og virkelig værdsætte den hyggelige stemning, som varmen fra brændeovnen og de tæppebelagte gulve giver.

Ved siden af stuen befinder køkkenet sig, der står i tidløst design med god skabsplads, hvor I kan lave mange dejlige middage, I enten kan nyde i den hyggelige stue eller måske ved spisebordet i alrummet, der også emmer af hygsom atmosfære med træloft-til-kip og charmerende sprossede vinduer. I kan fordele jer ud på de to pæne værelser, hvor det ene har indbyggede skabe, og hvor det andet evt. kan omdannes til hobbyrum. Til slut rummer fritidshuset også et stort badeværelse, der prydes af trævægge og -lofter samt får et dejligt lysindfald fra de to vinduer.

I er landet på en rolig vej i Ebeltofts skønne sommerhusmiljø, Egil Fischer-område, hvor I her får en relativt ugeneret placering til at nyde havens grønne oase. Stranden kan I nå på mindre end 3 minutters gåtur, og i området finder I også Molskroen, som byder på store madoplevelser. I området Femmøller Strand finder I også en købmand med et velassorteret sortiment, samt en hyggelig kaffebar. I kan også hoppe i bilen og på 10 minutter aflægge visit forbi Ebeltofts gode butiksliv, hvor I både kan få en god frokost, besøge de forskellige muséer eller måske gå en tur ved den flotte havnepromenade. Trænger I dog til et lidt mere pulserende byliv, kan I rette kursen mod Aarhus Centrum og på relativt kort tid få alle jeres bybehov tilgodeset.

I området findes der ligeledes en god grundejerforening kaldet Grundejerforeningen Femmøller Strand, som gennem flere år har været en aktiv forkæmper for vedligeholdelse og forskønnelse af Femmøller Strand.


Dette sommerhus er perfekt til parret, der både ønsker skov, vand og by tæt på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.