Østre Skovvej 4, Fuglslev, 8400 Ebeltoft

INDBYDENDE SOMMERHUS MED NATURRIG BELIGGENHED TIL HELE FAMILIEN

EJENDOM
Som I kører ind ad Østre Skovvej, troner et smukt fritidshus fra 2003 frem ved husnummer 4. Her står et fint hus omsluttet af sirligt anlagte bede, og I lader jer imponere af den nydelige præsentation, hvor også den nyttige carport spiller en rolle.

Vender I opmærksomheden mod feriehusets indre, kan I lade jer imponere over de mange smukke detaljer - dette hjem er indbegrebet af varme, hvor klassiske sommerhuselementer som trælofter spiller flot sammen med velholdte gulve.

Hjemmet udformer sig på 150 kvadratmeter, og I har derfor masser af plads til hele familien i ferierne. Her får I entré og fin gang med plads til overtøj samt et praktisk bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsplads. Køkkenet er skabt for at gøre ferien nemmere, som bl.a. er udstyret med en opvaskemaskine og fra dette rum har man et fint kig ud mod husets indkørsel.

Huset byder både på en stue, som kan indrettes med hyggelige sofahjørner, hvor I kan forestille jer at slappe af over hyggelige spilleaftener samt en skøn udestue, hvor I herfra får et smukt kig til naturen. Her demonstreres det, hvor perfekt dette hjem er til naturelskeren - og så kan I fra udestuen, bevæge jer ud på grundens store terrasse, hvor de stemningsfulde grillaftener kan forekomme, mens I drikker et glas vin og nyder stjernerne ovenover. Lyder det ikke fantastisk? Fra den hyggelige terrasse er der ligeledes en smuk udsigt over eng og skovarealer.

Til huset har man også anlagt en skøn have, så den tiltrækker sjældne fugle og andre spændende dyr. Området i Fuglslev byder på et rigt fugle- og dyreliv og er perfekt til naturelskeren.

I huset har man også 3 gode værelser samt et disponibelt rum, selvom man med de ideelle fællesrum næsten ikke behøver værelserne, som er optimalt indrettede - dette fritidshus indbyder altså både til den kærlige kvalitetstid i familiens ånd, men også til den vigtige alenetid, hvor I kan fordybe jer med en god bog eller kreative sysler. I får tilmed også et toilet samt et badeværelse, så her er plads til hele familien.

Som et ekstra plus har I gulvvarme i hele huset.

Udover huset og carporten, har man på grunden også to udhuse, hvoraf det ene er indrettet med velfungerende plads til opbevaring.

Dette hus er ligeledes velegnet til udlejning - der foreligger et udlejningsoverslag på 34 ugers udlejning, som giver en lejeindtægt på kr. 93.292. Ligeledes er huset også velegnet til jer, som ønsker at benytte det helårligt, som er en mulighed jf. Planloven, hvis man har ejet huset i et år og er pensionsberettiget. Mulighederne er mange!

BELIGGENHED
Her komplimenterer beliggenheden bare det dejlige feriehjem, da I har kort afstand til Ree Park Safari - så I kan altså nemt komme på udflugter, om det er for at se dyr eller bare for at nyde naturen. Stubbe Sø Naturreservat byder også på mange oplevelser, så her kan I virkelig indånde den friske luft og indtage de grønne syn. På de solrige sommerdage er det jo stranden, der kalder, og her finder I både Glatved Strand og flere skønne strande omkring Ebeltoft.

Er det byoplevelser, I ønsker, har I bare et kvarter ind til Ebeltoft By, der byder på et livligt café- og havneliv - om det er shopping, spiseoplevelser eller bare en gåtur på havnen for at beundre de fine både, er disse oplagte muligheder. Ønsker I bare at foretage et hurtigt indkøb, kan I sagtens handle i brugsen i Tirstrup!

Velkommen til jeres nye feriested.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.