Øer Højden 26, 8400 Ebeltoft

FRITIDSHUS MED PLADS TIL TO FAMILIER

Nu udbyder vi et dejligt sommerhus fra 1992, der er opført med en sauna og et delvist overdækket terrasseområde. I kan slappe af i de bedste omgivelser, og med fem værelser og to badeværelser har I også plads til jeres gæster.

EJENDOM: Boligen er indrettet med en stor stue, hvor ferielivet kan udfolde sig i de bedste rammer. Der er loft til kip, og et ovenlys bidrager til den generelt lyse og indbydende atmosfære i huset. Her kan I for eksempel indrette en afdeling, hvor børn i alle aldre kan spille pool eller dyste mod hinanden i bordfodbold. Der er også plads til at samles omkring spisebordet til de fælles måltider, hvorefter nogen familiemedlemmer måske foretrækker at slappe af i den anden del af stuen, der er indrettet med en hyggelig brændeovn.

I sommermåneder foregår samværet selvfølgelig på terrasseområdet, der er delvist overdækket, så I har mulighed for at søge ind i skyggen, når solen står stærkest. Området vender mod syd og vil være solrigt det meste af dagen, og derudover er terrassen også det ideelle sted at tilbringe de lange sommeraftener med grill og gode samtaler.

Med fem værelser, to badeværelser samt et saunaområde med både en bruseniche og et badekar med spa-funktion har fritidshuset plads til to familier, og der er etableret to adskilte soveafdelinger i hver sin ende af huset. I alle værelser er der plads til opbevaring i de dertil indrettede skabe. Begge badeværelser er opført med en bruseniche og lyse klinker på gulvet, mens det ene også har en vaskemaskine installeret. Derudover består boligen også af en entre og et dejligt køkken, som ligger i åben forbindelse med stuen. Det har selvfølgelig alt i hårde hvidevarer - inklusiv en opvaskemaskine.

Der hører også en kælder på 12 m2 til fritidshuset, som I tilgår udefra. Ejendommen har en have, der primært består af en stor græsplæne med gyngestativ og et legetårn til børnene, så de har rig mulighed for at udfolde sig udenfor, mens I slapper af på terrassen.

Huset er indgivet til udlejning, hvor den direkte lejeindtægt til lejer i 2021 var 189.000 kr. fordelt på 218 dage. Der er allerede bookinger på huset for godt 150.000 kr. for 2022, som køber skal overtage.

BELIGGENHED: I bliver en del af et skønt område, der ligger lige ved Øer Maritime Ferieby, hvor I om sommeren kan gå en hyggelig tur rundt på broerne og afslutte med en is ved slusen. Flere gode badestrande ligger i gåafstand fra boligen, og I finder nok hurtigt jeres yndlingssted, hvor I kan dase og gå i vandet på en varm sommerdag. Der er cykelsti ind til Ebeltoft midtby, hvor I kan besøge flere butikker og gå en tur langs havnen. Den nærmeste indkøbsmulighed er købmanden ved Øer Maritime Ferieby, og ellers er der flere supermarkeder i Ebeltoft.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.