Hækvej 20, 8400 Ebeltoft

KLASSISK SOMMERHUS I FREDELIGT OMRÅDE

EJENDOM
I bydes nu indenfor i denne gule perle, hvor vi har fornøjelsen af at præsentere et hyggeligt og velfungerende sommerhus midt i den skønne, midtjyske natur. Her får I 89 veludnyttede kvadratmeter med en beliggenhed, som vil danne de bedste rammer om kvalitetstid med familien både inden- og udendørs.

Husets indgang tager form i en entré med skabsvæg, hvor sko, jakker og andre sager kan gemmes pænt væk. Boligen har en yderst funktionel og overskuelig planløsning med en stor stueafdeling samt to værelser, der ligger tæt på det veldisponerede badeværelse. Begge værelser har gode indretningsmuligheder, og der er dertil mulighed for at etablere endnu et værelse i forlængelse af disse, så I ikke behøver gå ned på sovepladser.

Stuen bugner af plads, og her kan I uden problemer etablere et spiseområde såvel som et blødt sofaarrangement. Her er en hyggelig atmosfære med de varme trævægge og en skøn brændeovn, der varmer rummet op selv på de koldeste vinterdage. Køkkenet er funktionelt, udstyret med alt i hårde hvidevarer, og så er det åbnet op mod stuen, hvilket giver en dejlig sammenhæng i rummet. I husets badeværelse vil I heller ikke mangle plads, og badeværelset rummer bl.a. badekar, en brusekabine og en praktisk vaskesøjle.

Træder I udenfor hoveddøren, vil I befinde jer på husets overdækkede terrasse, der har direkte overgang til en vestvendt, fritliggende terrasse. Her er der altså rig mulighed for at sidde ude under åben himmel i aftensolen samt trække sig ind under halvtaget med en varm kop kaffe, hvis regnen skulle trænge sig på. Med boligen følger også en rummelig garage og et udhus med plads til opbevaring.

Sommerhuset står indflytningsklart og kan sagtens benyttes, som det er i dag, men der er også supergode muligheder for renoveringer, så køber kan sætte sit eget præg på det allerede skønne hus.

BELIGGENHED
Fritidshuset ligger smukt placeret i et fredeligt område i udkanten af Ebeltoft. Med denne beliggenhed har I under ti minutter i bil ind til Ebeltoft by, hvor den charmerende, brostensbelagte bymidte med ét vil transportere jer tilbage til en simplere tid. I Ebeltoft finder I mange hyggelige caféer og restauranter samt et dejligt havneområde. Byen kan ligeledes nås på cykel på omtrent et kvarter, og der er en fin cykelsti det meste af vejen, der gør turen tryg for både børn og voksne.

I samme afstand fra adressen finder I også flere gode badestrande som for eksempel Øer og Ahl Strand, hvor hav og sand mødes og der er rig mulighed for at bruge hele dagen i de blå bølger eller oppe på stranden med en is i hånden.

Udover gode og hyggelige aktivitetsmuligheder, får I her en yderst praktisk beliggenhed. Huset ligger kun ca. tre kvarters kørsel fra Århus, og med placeringen nær Ebeltoft har I nem adgang til adskillige dagligvarebutikker.

Vi håber, at vi har vakt jeres interesse for dette dejlige sommerhus med masser af muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.