Begoniavej 24, 8400 Ebeltoft

UGENERET OG VELHOLDT SOMMERHUS TÆT PÅ VANDET

Er I på udkig efter et familievenligt sommerhus med en fremragende beliggenhed, der indebærer et skønt nærområde, naturskønne omgivelser og muligheder for dagsture? Hvis ja, så er der ingen tvivl om, at I skal se nærmere på netop dette sommerhus!

EJENDOM:
Det højt beliggende sommerhus har en suveræn placering uden trafikstøj, og her får I en ejendom, der er meget ugeneret og privat. Huset er opført i 1973, men er løbende blevet opdateret, hvor I i dag finder et hyggeligt og charmerende sommerhus, som er lige til at flytte ind i. Her får I optimale rammer i et feriested, hvor afslapning, ro og nydelse er i fokus.

Ejendommen har tre gode værelser, hvor det ene fungerer som et master bedroom med både udgang til terrassen og egen indgang til det ene flotte badeværelse, som er bygget til senere hen. Her kan forældrene starte dagen med at åbne døren til det fri, tage et friskt bad og tage morgenkaffen med udenfor og nyde synet og lyden af dagens begyndelse. Husets andet badeværelse er lige så velholdt, og begge badeværelser har gulvvarme, så I kan lune fusserne, mens I børster tænderne på de hyggelige vintermorgener.

Ejendommen byder også på en rummelig entré og en gang, der blandt andet leder ind til den lyse stue med brændeovn fra 2018 og det åbne køkken-alrum, hvor hele familien nemt kan samles om sommersalaten og om bageriet. Fra stuen er der direkte udgang til den store og delvist overdækket træterrasse, der fremstår enormt flot og indbydende og snor sig rundt om huset.

Til ejendommen medfølger der også et udhus, som sælger i dag har indrettet med sovepladser og et andet udhus med plads til haveredskaber og opbevaring.

BELIGGENHED:
Dette dejlige sommerhus ligger omkring en kilometer fra vandet på Danmarks næsetip, nemlig i Ebeltoft på det sydlige Djursland, og her får I privilegiet i at bo i et af landets mest populære ferieområder, hvor mulighederne er mange.

Først og fremmest byder Ebeltoft på diverse muligheder for dagligvareindkøb, så I kan variere jeres indkøb, og så finder I et attraktivt, hyggeligt og lokalt handelsliv i byen. I har også et charmerende havnemiljø, hvor den store isvaffel kan nydes, mens I stille slentrer rundt mellem bådene. Ebeltoft tilbyder desuden varierende spisesteder samt kulturelle oplevelser såsom Glasmuseet Ebeltoft, Fregatten Jylland og Museum Østjylland.

Det omkringliggende nærområde byder også på en hel del aktiviteter, der kan pryde både de langsomme og de hurtige feriedage. Ree Park Safari finder I omkring 20 minutter fra adressen, og så har I den store fornøjelse i at have selveste Mols Bjerge tæt på, hvis særprægede natur pryder store dele af Djursland. Hvis det er storbyturen, der er på dagsordenen, så kan I stå i mulighedsrige Aarhus på en time, hvor en hyggelig dag med alverdens butikker, restauranter, caféer, barer og kultur venter jer.

Vi glæder os til at se jer!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.