Lærkevej 15A, Øksenmølle, 8400 Ebeltoft

RUMMELIGT FRISTED MED ANNEKS OG ROLIG BELIGGENHED

Vi byder jer nu velkommen til et charmerende sommerhus, der tager sig ud i klassisk sortmalet træ med hvide vindues- og dørpartier. Huset her byder på gode kvadratmeter, en stor terrasse og en grøn have, så læs endelig med videre, hvor alle herlighederne præsenteres.

Først og fremmest råder sommerhuset over et støre opholdsrum med brændeovn og et skønt lysindfald, hvor der er rigelig plads til at indrette både spise- og opholdsstue. Herfra er der åben forbindelse til det veludstyrede HTH-køkken, hvilket skaber fornemmelsen af et køkken-alrum og giver det bedste udgangspunkt for samvær i det hyggelige feriehjem.

Det er dertil værd at nævne, at huset rummer hele tre gode værelser med skabsplads samt et fint anneks, der giver ekstra plads til sovepladser, opbevaring eller hobbyrum. Slutteligt finder man et godt badeværelse med separat brus og gulvvarme såvel som en rummelig entré med indbyggede skabe.

Træder man et skridt ud fra køkken-alrummet vil man befinde sig på en stor, velanlagt træterrasse, hvor man har oplagt mulighed for at indrette dejlige havemøbler og nyde solen hele dagen igennem.

Beliggende på en plan grund på hele 1248 kvadratmeter, er der her god plads for både børn og voksne til at boltre sig på i de grønne omgivelser. Huset varmes i dag op med en luft-til-luft varmepumpe og radiatorer suppleret af den stemningsfulde brændeovn og har fået udskiftet tag i 2016. Det er generelt i god stand med alle nødvendige faciliteter men har samtidigt et fantastisk potentiale for nye ejere, der ønsker at sætte sit eget præg på den allerede velfungerende bolig.

Sommerhuset placerer sig yderst naturskønt et kvarter uden for den hyggelige by Ebeltoft i et område, hvor dyre- og fuglelivet trives i bedste velgående. Derudover finder I gode indkøbsmuligheder både i Ebeltoft og i Tirstrup, der ligger blot fem minutter fra adressen.

Med en beliggenhed på Djursland er der dertil rig mulighed for dagsture ud omkring den østjyske halvø, hvor I med sikkerhed ikke vil kede jer. Her finder I bl.a. Djurs Sommerland, der byder på en forlystelsespark og et vandland, Kattegat Centret, hvor børn og deres forældre kan lære om havets liv samt Århus og Randers, der som større byer byder på nærmest ubegrænsede underholdningsmuligheder.

Her kommer I altså ikke til at mangle noget, når de gode ferieminder skal skabes.

Huset er ikke indgivet til udlejning, men der foreligger et udlejningsbudget fra Ebeltoft Feriehusudlejning med en mulig lejeindtægt på ca. kr. 75.000 efter skat ved udlejning i 20 uger.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.