Olaf Ryes Vej 25, Borup, 8420 Knebel

MULIGHEDSRIGT FRISTED TÆT PÅ VILD NATUR

Går I og længes efter et landligt fristed med fred og ro og højt til himlen, så se med her, hvor I har mulighed for at erhverve dette stråtækte sommerhus. Hvem har ikke brug for en pause fra den travle hverdag i ny og næ? Og hvad kunne være bedre end at tage turen til Helgenæs, der med sin vilde natur vil bjergtage og opløfte selv den mest stressede kontormus.

Huset trænger til en kærlig hånd og nye ejere, der vil gør det til deres nye feriested.

Byggeåret siger 1777, men mon ikke der har været liv og bebyggelse i området længere tilbage? I hvert fald overtager I et sted med masser af sjæl. Olaf Ryes Vej 25 er en ejendom fuld af muligheder, som I kan præge i lige præcis den retning, I ønsker.

De to stuer står med synlige loftsbjælker, der føjer ekstra hygge til lokalerne. Det vil selvfølgelig være oplagt med en separat spisestue, hvor I kan have gæster i vinterhalvåret, mens opholdsstuen kan danne ramme om afslappende stunder i sofaens bløde paradis med en god bog i hånden.

De synlige bjælker er også at finde i køkkenet, der har en god størrelse, så det også her er muligt at etablere en spiseplads, hvor måltiderne kan nydes. Et bryggers med vaskemaskine, en baggang samt en entré er også en del af planløsningen i stueetagen, der ligeledes byder på et badeværelse med separat bruseniche.

Førstesalen præsenterer sig med en stue samt to værelser, hvoraf det ene har direkte udgang til en altan, hvor morgenkaffen passende kan indtages sammen med morgensolen.

Hele herligheden opvarmes via luft-til-vand-varmepumpe.

Ejendommen ligger i den lille landsby Borup, hvor I kan se frem til et godt naboskab samt rolige og landlige omgivelser. Der hører også et stykke have til stedet, og baghaven er helt lukket, så I kan koble fra på terrassen uden at blive generet. Her er mulighederne også mange, og der er potentiale til et fantastisk uderum med plads til leg på græsplænen, mens haveelskeren kan gå amok i blomster og planter. Huset har en tilbagetrukket beliggenhed fra vejen, og det giver et charmerende førstehåndsindtryk med sit fine stråtag.

Borup placerer sig midt i den skønne natur, som Helgenæs er så rig på, og der er heller ikke langt til vandet, så en strandtur bestemt er en mulighed.

Indkøbene kan foretages i Dagli'Brugsen i Kongsgårde, der befinder sig cirka 1,5 kilometer fra huset. Naturen er virkelig noget ganske særligt på denne halvø, hvor I kan gå på opdagelse ad stier og langs kysten, ligesom der er sat shelters op til jer, som holder af at sove ude. Får I lyst til at opsøge andre seværdigheder, tager det under en halv time at køre til Ebeltoft, mens beliggenheden også er fin i forhold til Aarhus C, der er en time væk i bil.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.