Rastestedet 40, Dejret, 8420 Knebel

SOMMERHUSIDYL PÅ KLASSISK MANÉR MED ANNEKS

EJENDOM
Den sortmalede facade og de hvide rammer omkring vinduerne efterlader ingen tvivl. Her er et sommerhus, som man forestiller sig det, der tilmed placerer sig i den mest naturskønne, ugenerede kulisse tæt på strand og åbne marker.

Siden husets opførelse i 1979 har der kun været to ejere, hvilket understreger at dette er en feriebolig, I kommer til at knuselske. Vil I have et fristed, hvor I kan skrue ned for tempoet og koble fra den travle hverdag, skal I styre mod Rastestedet 40 og de utallige godestunder, der venter jer her.

Selve huset ligger godt tilbagetrukket fra den utrafikerede grusvej, hvor I drejer ind med bølgebruset lydende i det fjerne. Allerede her præsenterer grunden sig som sommerens foretrukne opholdssted, for naturgrundens høje græs er perfekt til en dasestund under åben himmel, mens synet af de rullende marker mod Kalø Vig sætter en perfekt streg under, at det er nu, I skal slappe af. Det gøres naturligvis også med bravour fra den delvist overdækkede træterrasse, hvor I selv når duggen har lagt sig kan sidde og indsnuse den friske luft.

Indenfor i selve sommerhuset oplever I, at den klassiske stemning fortsætter så ganske ufortrødent. Bare planløsningen i sig selv er helt, som den skal være, med stuemiljø, spiseafdeling og køkken i ét samlet, lyst rum samt et værelse, en entré og et badeværelse, som afrunder indretningen. Det er tydeligt holdt ved lige - såvel inde som ude.

I 2015 blev vinduer og tag skiftet, hvor sidstnævnte fik ekstra isolering, mens køkkenet fik en opdatering i 2017.

Huset opvarmes via radiatorer og en hyggespreder af en brændeovn, mens der er installeret fibernet, så I problemfrit kan tilbringe de lyse aftener med Netflix og familiesamvær.

Til huset hører både udhus, værksted og drivhus, og I kan se frem til, at havens frugttræer kan give jer ekstra indhold i sommersalaterne.

En klar ekstra bonus er det store anneks fra 2015 med to værelser og egen terrasse, der er børnenes eller gæsternes helle, hvor de kan trække sig tilbage, når trætheden melder sig.

BELIGGENHED
Den ugenerede og private beliggenhed er den nye ramme omkring de mange kommende somre. At gå på opdagelse i den smukke natur er hverdagskost, hvor de yngste kan lære om planter og dyrelivet tæt på matriklen. Det rolige sommerhusområde ligger lige udenfor Dejret By med et godt naboskab, hvor folk mødes til bl.a. Sankt Hans-bål og fællessang. De daglige indkøb kan foretages i Tved, der både har Dagli'Brugs og Slagter Kruse, mens selve Djursland er kendt for sine utallige sommerattraktioner, som tæller både national-, dyre- og forlystelsespark.

Turen kan også gå til Aarhus, som I kan nå på under 1 time i bil, hvis I ønsker flere oplevelser eller arbejder inde i byen.

Ren sommerlykke!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.