Bygvangen 1A, Boeslum, 8400 Ebeltoft

LYST OG VELHOLDT FRITIDSHUS MED KORT AFSTAND TIL EBELTOFT BYMIDTE

EJENDOMMEN
Træer omfavner hele det sommerhusområde, som nås ved at trille ganske kort fra Ebeltoft by og ind under de hyggelige trækroner. På en lukket vej ligger Bygvangen 1A, som tilbyder jer klassisk sommerhusidyl.

Med sortmalet træbeklædning i lærketræ og et originalt sadeltag giver huset den helt rette sommerhusstemning til ferien og til de lange weekender, når I trænger til lidt ro og afslapning.

På grunden kan I gå på opdagelse i havens forskellige niveauer, hvor der på den ene side er et åbent område med en skøn terrasse og græsplæne. På den anden side venter jer en masse træer, der omslutter jer ind i jeres egen private boble.

Huset er løbende opdateret, hvilket blandt andet giver jer fibernet til filmaftener, lydbøger og børnenes behov. Endvidere er huset opdateret med en ny varmtvandsbeholder, og varmeinstallationen byder på en luft til luft varmepumpe foruden knitrende brændeovnshygge.

Det er værd at nævne, at huset ikke er indgivet til udlejning, og der er mulighed for hurtig overtagelse. Der foreligger udlejningstilbud, som ejendomsmægleren kan være behjælpelig med at fremsende, hvis det skulle have interesse.

Jeres lyse og indbydende fremtidige tilflugtssted rummer 67 veludnyttede kvadratmeter. I entré og mellemgang er der gulvvarme, og herfra fordeles arealet på et køkken-alrum med adgang til en lysfyldt stue, samt to gode værelser. Et charmerende badeværelse med hvidmalede trævægge afslutter det hele fint og hyggeligt.

Et perfekt fristed for dem, der vil nyde fred og ro i umiddelbar nærhed til alt det, Ebeltoft har at tilbyde.

De store vinduespartier i stuen giver en dejlig lys og luftig stemning, der yderligere understreges af de gulve, den nuværende ejer har fået lavet i stuen og på det store sydvendte værelse, som tidligere har været to værelser. Det er nu et rummeligt soveværelse med udgang til have, træer og morgensol.

BELIGGENHED
Fritidshuset er beliggende i "Vangerne", som de lokale kalder det. Foruden de fine, trækransede veje, søde naboer og kuperede landskab, kan I også se frem til de åbne vidder ved Ebeltoft Golf Club.

Huset er placeret blandt grøn natur og rolige omgivelser. Her får I et frirum fra hverdagens larm og travlhed - et sted, der indbyder til at sætte sig tilbage og nyde tilværelsen.

Der er strand på begge sider, således at I enten kan nyde sol, strand og vand ved Ebeltoft eller på Boeslum Strand. Når I har spenderet dagen på stranden, kan I tage hjem og gøre jer klar til en tur ind mod byen. Her er både gang- og cykelsti direkte ind til byens faciliteter - lige fra supermarkeder til hverdagens indkøb til dejlige butikker og restauranter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.