Ligustervej 1A, Egsmark, 8400 Ebeltoft

VELHOLDT FRITIDSHUS MED DEN SKØNNESTE UDSIGT OVER EBELTOFT VIG

EJENDOM
Med sine store vinduespartier kan dette skønne udsigtsfritidshus nu blive jeres nye helle, et sted hvor det ikke er muligt at gøre andet end at sænke skuldrene, slappe af og nyde livet året rundt. For børnefamilien kan det blive den nye faste feriebase i et område, der er fyldt med liv.

Så snart, I træder ind i dette fine hus, forstår I, at her er et hjem, der indbyder til hygge, afslapning og kvalitetstid med dem, I holder af. Og I vil gå direkte til vuet! Vægge, gulve og lofter er i træ, så sommerhusstemningen fylder alle rum op, og i den store og lyse stue pryder smukke blotlagte bjælker og giver ekstra charme. Her kan I indrette jer med langbord og sofakrog og fra alle hjørner nyde den fantastiske udsigt til Ebeltoft Vig gennem de brede vinduespartier, og om vinteren kan I hygge jer med varm kakao og brætspil ved brændeovnen.

I forlængelse af stuen ligger køkkenet, et lækkert Trige-køkken fra 2020 i et klassisk design med hvide overflader, mørke bordplader, masser af bord- og skabsplads, mørkt flisegulv og ikke mindst alt i hårde hvidevarer. Et rum, der gør madlavningen til en fornøjelse, og kommer der gæster, kan de nyde et glas vin og holde kokken med selskab ved køkkendisken.

Feriestemningen fortsætter i de tre fine soveværelser, hvor der er plads til både børn og gæster, og så får I også en hems, der i dag af sælger bruges til opbevaring. I får også glæde af to nydelige badeværelser, begge med gulvvarme, hvor der på det ene er flisegulv, bruseniche og vaskemaskine. Fra stuen er der udgang til en super fin og sydvestvendt udestue med udgang til begge sider, hvor morgenkaffen kan nydes året rundt med en fantastisk udsigt til vand, himmel og horisont.

Huset er blevet vedligeholdt med tiden, og der både fibernet og luft-til-luft varmepumpe fra 2022, og til boligen hører også carport, værksted og brændeskur samt en hyggelig og overskuelig have med græsplæne, buske og plads til grønne fingre. Når I ankommer, kommer I kørende ad en fin indkørsel med plads til flere biler, og så kommer I til at være beliggende i Egsmark, hvor der er liv.

BELIGGENHED
I får en skøn, hævet beliggenhed lige ved Egsmark Strand, hvor børn kan kaste sten i vandet, og de voksne kan nyde en morgendukkert eller en lang og afslappende aftengåtur - for solnedgangene er lige så skønne fra husets store vinduespartier som nede ved vandet. Området byder endvidere på meget smuk natur, heriblandt Nationalpark Mols Bjerge, og så kommer I til at bo i et hyggeligt kvarter med både helårsbeboende og sommerhusejere.

Indkøb kan klares 5 min. væk, mens Ebeltoft By er 10 min. i bil eller en frisk cykeltur væk. Det er en by, der byder på lidt af hvert, for her kan I slentre en tur på havnen, gå på opdagelse i de mange shoppemuligheder og madoplevelser eller nyde godt af det rige kulturliv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.