Strands Havvej 6, 8420 Knebel

CHARMERENDE SOMMERHUS TÆT PÅ DEJLIG BADESTRAND

Nær Begtrup Vig Strand ligger dette dejlige fritidshus, der henvender sig til en bred køberskare; herunder familien eller vennerne, som leder efter det perfekte tilflugtssted at bruge somrene eller forlængede weekender i. Sommerhuset er i god stand og er pænt velholdt, så I har muligheden for at flytte ind samt sætte jeres eget præg på huset.

EJENDOM
Dette charmerende sommerhus fra 1973 ligger på en 1122 kvadratmeter stor hjørnegrund, som garanterer en hverdag ugeneret af naboerne. På grunden er der en garage, som af sælger i dag bruges som et udhus til opbevaring af værktøj, havemøbler, eller hvad end I får brug for at opbevare og et andet udhus, som giver mange muligheder for indretning. På denne dejlige grund har I et større græsareal og to terrasser - på den nordvendte har I om sommeren en sval oase, og så har I en sydvendt overdækket terrasse med sol hele dagen.

Indenfor finder I et passet og velholdt interiør klar til indflytning. De 68 velindrettede kvadratmeter byder på tre regulære værelser, stue, køkken samt badeværelse. Stuen bliver hjemmets samlingspunkt, og rummets store vinduer sikrer godt med lys om dagen - og når mørket falder på, kan I hygge foran brændeovnen. I forlængelse af stuen er der åbnet op til køkken og spisehjørne. Hjemmets tre værelser er gode i størrelsen og let møblerbare, så I nemt kan indrette dem efter behov. Afslutningsvis er der brusebadeværelset med opbevaringsplads samt vaskefaciliteter.

BELIGGENHED
Sommerhuset ligger i et skønt område med rolige og naturskønne omgivelser - I kommer nemlig helt tæt på naturen. På varme sommerdage kan I følge stierne gennem det fredelige sommerhusområde og på knap 5 minutter nå ned til en dejlig badestrand. Det er derfor det perfekte tilflugtssted, hvis I ønsker at komme helt ned i gear.

Hvis I ønsker at få pulsen op, så ligger Knebel på kanten af Nationalparken Mols Bjerge, som har flere afmærkede vandreruter, som I kan bestige. I kan smutte en tur forbi Knebelbro Havn, hvor I kan gå en tur blandt bådene, købe en is, og her finder I også en badebro. Når I skal handle ind, så finder I både Dagli'Brugsen og Min Købmand inden for ganske få minutter i bil, og så er købstaden Ebeltoft heller ikke længere væk end en kort køretur, og her kan I gå ned af den brostensbelagte gågade og finde flere butikker samt spisesteder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.