Vestre Strandvej 23, 8420 Knebel

SKAB JERES EGET DRØMMESOMMERHUS LIGE VED SKØDSHOVED STRAND

EJENDOM
Med 120 meter ned til stranden skal I med ud til Vestre Strandvej med naturen og Skødshoved Strand som nabo i et attraktivt sommerhusområde.

Nummer 23 er nemlig udbudt til salg til jer, der kan mærke sommerfuglene flikse og flakse i maven med tanke på det fantastiske fristed, I kan få skabt jer i et fuldstændigt fantastisk og ganske eftertragtet område.

Fritidshuset står på en 660 kvadratmeter stor grund. Her er grønt, her er (med krydsede fingre) blå himmel over jer, og her er virkelig hyggeligt med en græsplæne, der omgives af buskads og høje træer. Kongespil, solvogne og grillen kan lige så let komme med herud på allerførste indflytningstur, og hertil kan I med fordel bestille terrassebrædder, der skal fungere som en udvidelse af selve husets stuearealer - I kan nemlig få en stor og vestvendt terrasse lige efter jeres ønsker.

Selve huset kan I ligeledes få, som I vil have det. Det er nemlig et fritidshus, der kræver en kærlig hånd, så hvad end I vil modernisere eller simpelthen starte helt forfra, så få skitserne ud af hovedet, og find ud af, hvad der står højest på jeres prioriteringsliste.

Som huset står nu, er der to etager at tage fat i. I får både stue-/opholdsarealer oppe og nede; i stueplan har I alrumsfornemmelser, mens førstesalen tilbyder ovenlys og adgang til en vestvendt altan. Videre har I to værelser, et disponibelt rum, et badeværelse og et toilet.

BELIGGENHED
Det attraktive sommerhusområde, Skødshoved, er definitionen på dansk sommeridyl. I kan glide i klipklapperne, og vupti - ét minut senere kan I smide dem igen for at løbe ud i det blå vand, der desuden er tildelt det Blå Flag. Hertil har I havnen, der gør sig til med sin maritime stemning og iskiosken, så I hverken er langt fra filurisens glade ansigt og tre kugler med det hele. Alt sammen med vue over Aarhusbugten.

Den omkringliggende natur tilbyder jer endvidere et hav af muligheder for at komme ud under solen; tag bare de smukke vandreområder mod syd, og find i det hele taget jeres yndlingsruter gennem det karakteristisk bugtende Mols-landskab - og lad i forlængelse udflugten gå til Mols Bjerge i de gode kondisko. Og så er I aldrig længere væk fra storbylivet end de tre kvarter, det tager til Aarhus.

Hvad siger I så for et fristed, I har at gøre med her? Vi byder gerne på en fremvisning, hvis I skal ud og mærke efter til en start.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.