Klithøj 29, Dejret, 8420 Knebel

EKSKLUSIVT OG MODERNE FRITIDSHUS MED FANTASTISK HAVUDSIGT

EJENDOM
Velkommen til Klithøj 29, hvor en vaskeægte perle af en feriebolig nu venter jer. Her bliver I budt på modernitet i stor stil, mens luksuriøse detaljer som udebruser, et lækkert og åbent køkken samt pejseindsats i stuen er prioriteret.

Fritidshusets indretning er præget af en gennemgående modernitet og simplicitet, der garanterer åbne og lyse rum, der er perfekte til den behagelige feriestemning.

Køkkenet fremstår eksempelvis af højeste kaliber, hvor elementerne er kvalitetsrige og alle opført i en nydelig, lyseblå nuance, der understøtter ferieboligens rolige udtryk. Køkkenet er samtidig åbent forbundet med stuen, hvor feriegæsterne uden problemer kan slænge sig i sofaer. Her er en pejseindsats opført i midten af rummet, hvorfor ferierne kan afholdes hele året rundt: og med den smukke udsigt til have og hav, kommer der ikke til at mangle noget.

Ferieboligens værelser garanterer samtidig ideelle afslapningsforhold og kan rumme mere end bare senge, mens de praktiske elementer kan forbeholdes de to badeværelser. Eksklusivitet er igen i fokus med rummelige, separate brusenicher på begge, mens det ene endda er udstyret med vaskefaciliteter. Ferierne kan altså forløbe gnidningsfrit og med de nyttige elementer pænt gemt af vejen.

Ejendommen er udstyret med en formidabel og solrig træterrasse, som I nemt kan komme til via havedøren. Dette terrasseområde er samtidig sænket, hvorfor I kan finde jer til rette med læ fra vinden og ellers bare nyde de kommende forårs- og sommerdage. Resten af grunden er utroligt nem at holde med god plads til leg, boldspil og ellers en følelse af fuldstændig zen, hvilken kan opnås ved hjælp af udebruseren. Den store have munder samtidig ud i en lille sti til vandet, hvor prikken over i'et bliver gåturen fra fritidshuset til stranden. Her kan man føle sig privat og ugeneret.

BELIGGENHED
Udover den korte distance til vandet præges jeres lokalområde af en rolig stemning, der hersker grundet det hyggelige sommerhusområde, som I befinder jer i. Her kan I gå lange ture med udsyn til det blå eller det grønne, hvor flere vandreruter byder sig og bugter gennem landet og langs stranden. I cykelafstand ligger Skødshoved Strand, som er en dejlig badestrand. Når det kommer til udflugter, byder både Knebel og Mols Bjerge sig, mens de nærmeste behov kan dækkes i Tved, hvor man har en velassorteret brugs. Herudover er det værd at bemærke, at der er under 45 minutters kørsel til Aarhus.

Velkommen til ro og luksus i naturskønne omgivelser.

Book en fremvisning allerede i dag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.