Cassiopeiavej 3, Tillerup, 8420 Knebel

SOMMERHUSSTEMNING FÅ HUNDREDE METER FRA STRANDEN

EJENDOM
Tag med os til Cassiopeiavej 3, hvor feriedrømmene til fulde kan gå i opfyldelse. Indretningen er som skræddersyet til at danne rammer om samvær og hyggelige stunder, der går med kortspil ved spisebordet, mens brændeovnen står og knitrer i hjørnet, og der kokkereres i køkkenet få meter herfra.

Huset åbner sig op i en entré med skabsplads, så I kan få gemt sko og overtøj af vejen, før I begiver jer ind for at udforske ejendommen nærmere. De indre omgivelser rummer yderligere to gode værelser med plads til venner eller familiemedlemmer samt et rigtig fint brusebadeværelse, hvor I kan få skyllet de sidste rester af sand ud af håret.

Grunden emmer i det hele taget af ægte sommerhusidyl. Grøn beplantning lægger sig omkring matriklen med den effekt, at I forsynes med et dejligt, privat udemiljø, der er helt perfekt, når I ønsker at trække jer tilbage fra omverdenen.

Den store plæne står klar til at tilfredsstille barnlige sjæle med behov for legehus og gyngestativ samtidig med, at der bestemt også er noget for livsnyderne, som sætter pris på grillaftener i det fri og afslapning i solen. Mere præcist kan I fra stuen træde ud på en sydvendt træterrasse, ligesom flere terrasser gemmer sig på grunden, hvoraf den største markerer sig som en skøn hyggekrog, hvor de brede havemøbler kan stå side om side med alskens farverige blomster.

Det store udhus rummer vaskefaciliteter og mange spændende muligheder, og afslutningsvis kan I tilgå et brændeskur samt en garage.

BELIGGENHED
På adressen får I desuden alle forudsætninger for at komme helt ned i gear. Fra denne beliggenhed er der ikke mere end et par minutters gang ned til vandet og stranden, der bringer tankerne hen på varme julidage med picnickurv, badetøj, badevinger og lange dage med saltvand i håret! Strækningen langs vandet kan dog nydes året rundt på en forfriskende gåtur.

Det er ganske let at ordne indkøb, for I behøver blot at bruge fem minutter i bilen, før I står i landsbyen Tved, hvor I kan hente friske forsyninger.

Markerne ligger overalt omkring jer som en påmindelse om, at I ikke skal bekymre jer om bylivets larm og travlhed. Naturen er på alle måder tilstedeværende og står klar til at blive udforsket, så I kan oplagt sigte mod udflugtsmål som Mols Bjerge og undervejs betragte de grønne egne. Ellers tager det også knap en time at tage turen ind til Aarhus' livlige gadebillede fyldt med forretninger, caféer og kulturtilbud.

Det skal opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.