Brombærvej 4 + 6, Ahl, 8400 Ebeltoft

CHARMERENDE FRITIDSHUS OG GRUND PÅ ATTRAKTIVE AHL

EJENDOM
Hvis I længe har gået med drømmen om at finde jeres helt eget fristed uden larm og forstyrrelser, så skal I tage med på en fremvisning af dette sted.

Vi har nemlig fundet det helt perfekte fritidshus frem, og da sådanne sjældent udbydes, skal I være hurtige. Man kan ikke betvivle husets charme, og indenfor venter 67 veldrejede kvadratmeter. I kan vælge at overtage fritidshuset, som det står nu, men der er også mulighed for at sætte jeres eget præg på ejendommen.

Huset opvarmes med luft-til-luft-varmepumpe og brændeovn, så I skal ikke frygte kulden - ikke engang om vinteren.

Planløsningen byder på tre regulære soveværelser, hvorfor sengeplads ikke burde blive et problem, selv når gæsterne skulle ende med at overnatte. Dertil er der et moderne og lækkert flisebeklædt badeværelse med separat brus og toilet, og køkkenet er funktionelt med rig skabsplads samt alt i hårde hvidevarer; opvaske- og vaskemaskine og tørretumbler er integreret i rummet.

Stuen bliver et naturligt samlingssted for gode stunder med plads til alt fra afslapning og gode spilleaftener.

Huset placerer sig på en 1.780 kvadratmeter stor matrikel, men ikke nok med dét sælges ejendommen sammen med nr. 6, der har en grundstørrelse på 1.985 kvadratmeter - dermed er det både et hus og en grund, der udbydes til salg, så her er mulighederne mange!

Omkring huset er der terrassemiljøer, som både er overdækkede og åbne, og der er plads til vand- eller fodboldkampe på havegrunden.

BELIGGENHED
I kan med fordel indstille GPS'en til Brombærvej 4, for dette bliver jeres foretrukne feriedestination, hvad end det er de kolde eller varme ferier - eller måske bare en forlænget weekend for at komme væk fra hverdagens stress og jag. Ja, dette er en one-way-ticket til jeres egen oase, og beliggenheden er utroligt attraktiv, da der sjældent udbydes fritidshuse i dette område.

Hvis I kan kigge gennem de grønne træer, vil I kunne skimte vandet, da I har utrolig kort ned til en skøn badestrand, hvor I med fordel kan hoppe i bølgen blå.

Foruden en forfriskende dukkert og fortryllende, naturrige omgivelser venter charmerende Ebeltoft blot fire kilometer fra adressen. Det er ikke uden grund, at Ebeltoft er en utrolig populær by blandt mange turister, da I kan gå på opdagelse langs de brostensbelagte gader og kigge på specialforretninger, sætte jer til rette på de lokale restauranter eller opleve kulturhistorie med bl.a. Fregatten - nå ja, for Ebeltoft Havn er ligeledes et besøg værd, og havnen er ekstra god med en isvaffel i hånden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.