Krebsevej 67, Egsmark, 8400 Ebeltoft

FANTASTISK FRITIDSHUS MED FORMIDABEL UDSIGT TIL EBELTOFT VIG

EJENDOM
Som I kører ind ad den rolige vej og parkerer bilen i en veletableret garage på hele 50 kvadratmeter, kan I beundre de grønne omgivelser og den åbne fornemmelse, der omgiver grunden. Her kommer ferierne ikke til at mangle noget, hvor I hurtigt kan forestille jer børn eller børnebørn lege på plænen, aktive havespil for hele familien og, som det allerbedste, afslapningen på den store og lækre træterrasse.

Her indbydes der i den grad til ren afslapning og hygge, mens ferieboligen hurtigt markerer sig som oplagt til den store familie; og så er fritidshuset ligeledes optimalt til udlejning. Der foreligger et udlejningsoverslag fra et lokalt udlejningsbureau, hvor det vurderes, at huset kan lejes ud 25 uger med en lejeindtægt til ejer på ca. kr. 110.000.

Indenfor i ferieboligen bliver I mødt af lys og generelt åbne rum, mens helheden af hjemmet fremstår både indflytningsklart og luksuriøst. Feriehjemmet opvarmes af luft-til-luft varmepumpe, mens I også har brændeovn i stuen og el-radiatorer på værelserne.

Der disponeres over tre skønne soveværelser, hvor mulighederne for at skabe mange sovepladser og ellers bare nyde feriernes behagelige stemning er mange; den dejlige atmosfære breder sig til opholdsstuen, der fremstår som en lille oase med brændeovn, loft til kip og den slående udsigt, der er en unik mulighed i sig selv. Køkkenet er desuden moderne i eksklusive materialer, mens I også får et større badeværelse og plads til diverse praktikaliteter rundt omkring i hjemmet.

BELIGGENHED
Jeres smukke udsigt giver jer allerede en god idé over, hvad der er at finde i området, og hvis det er natur, I søger, kommer I da heller ikke til at blive skuffede; udover mulighederne for udflugter til stranden, kan I besøge diverse skovarealer samt det formidable område omkring Stubbe Sø og selvfølgelig Ree Park Safari, der er en lærerig oplevelse for alle aldre.

Ebeltoft er samtidig kun ni minutters kørsel fra jer, så bylivet kan tilpasses lige efter jeres behov. Denne charmerende og sjælfulde by leverer jer med kultur og caféliv i lange baner, mens I endnu mere lokalt og ikke langt fra egen have kan besøge Natomolen og Egsmark Plantage. Disse forskellige udflugtsmål giver samtidig mulighed for, at hele familien kan stilles tilfredse, om det er med natur, byliv eller det derimellem. Velkommen til nogle skønne ferier, hvor naturen er i højsæde, og roen indtages med den friske luft.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.