Stillidsvej 6, 8400 Ebeltoft

SJÆLDENT UDBUDT PÅ AHL MED MASSER AF MULIGHEDER

Nu er drømmen om et helt unikt fristed omkranset af smuk natur rykket lidt tættere på! Vi har netop nu fornøjelsen af at kunne udbyde dette charmerende sommerhus, som mest af alt udmærker sig på grund af den unikke beliggenhed på Ahl.

EJENDOM
Indenfor byder huset på en stue, et køkken, et badeværelse og to værelser.

Derudover råder matriklen over et udhus, som også kan inddrages til ekstra sovepladser, hvis der er behov for det samt en garage med plads til opbevaring af haveredskaberne.

Her hersker en hyggelig atmosfære, der oser af sommerhus, og I kan næsten fornemme den velkendte duft af træhus gennem skærmen. Her kan I nyde udsigten til korngule marker fra køkkenvinduet.

Mulighederne er mange på Stillidsvej 6, hvor det lille træhus' udtryk leder tankerne hen på masser af samvær og gode stunder i familiens ferier.

Er det noget, der huer jer, kan huset uden problemer bruges og bebos, som det står med al sin primitive charme og umiddelbarhed. Kommer tid, kommer råd, kan I også vælge at modernisere løbende eller opføre jeres helt egen drøm af et sommerhus, der tilgodeser alle jeres ønsker.

BELIGGENHED
Men vi kan ikke komme uden om grunden og Ahls skønne natur, der omkranser huset her.

Haven ligger relativt ugeneret mellem træer og ud til markerne, så her skal I ikke bekymre jer om, hvorvidt naboerne kan kigge ind. Huset har en overdækket terrasse samt endnu en terrasse med mulighed for dejlig sol. Fælder I et par træer, er der ligeledes mulighed for en skøn morgenterrasse, hvor kaffen og rundstykkerne kan nydes i selskab med fuglekvidder og solstrejf.

Plænen inviterer til mange timers udeleg og aktiviteter, og skulle I få lyst til et dyp i bølgen blå, ligger Ahl Strand 3 minutters cykeltur væk - en børnevenlig oase med lavt vand, sandbanker og fugleliv.

Generelt er området rigt på oplevelser og natur; Ebeltoft Havn ligger 10 minutter væk på cykel, og faktisk er hele Ebeltoft by med sine charmerende brolagte stræder og små butikker et udflugtsmål i sig selv. Her er I tæt på byens liv, og der er mange gode oplevelser for hele familien i vente.

Området huser både Ree Dyrepark, Fregatten Jylland, Michelinværdige madoplevelser og ikke mindst en billedskøn natur.

Lyder dette som jeres kommende feriespot? Kontakt os i dag for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.