Kamelvej 15, 8400 Ebeltoft

FRITIDSHUS MED UDSIGT OVER LAND, VIG OG HAV I MOLS BJERGE

EJENDOM
Drømmer I om mere tid til gode bøger? Hyggesnak over brændeovnens knitren? Strikke- og andre kreative projekter i sofaen? Solbadning på terrassen? Udsigt at falde i staver over?

Kan I krydse én, to eller flere af ovenstående af på jeres ønskeliste, så inviterer vi jer med ud i Mols Bjerge. Velkommen til Kamelvej 15!

Der står et gult hus og hæver sig op i landskabet. På den skrånende grund, 2.130 m2 stor med et lille skovstykke, græs og masser af muligheder for lidt af hvert står et murstenshus og venter.

Dét er jeres nye fristed, og mens en overdækket terrasse giver grillen et tørt sted at høre hjemme, byder den hævede og sydvestvendte træterrasse på sol ad libitum. Herfra får I endda en flot udsigt over landskabet med Fuglsøvig, Helgenæs og havet i horisonten. Ikke så dårligt, vel?

I kan med fordel se ind i at udvide terrasserne, etablere et bålsted og måske endda bygge et shelter, så I kan sove ude under den imponerende nattehimmel. Det er helt op til jer. Resten af året, og når duggen har lagt sig, kan I imidlertid trække indenfor.

Huset rummer nemlig 88 gode m2, som fordeler sig over et stort og velekviperet køkken, en lysfyldt stue med adgang til førnævnte træterrasse, to værelser, et badeværelse og et bryggers.

Bjælker i loftet og knitren i brændeovnen er med til at sætte den rette stemning, men det er sandsynligvis udsigten fra stuens store vinduer, der vil drage jer allermest. Skulle I desuden gå rundt med en lille håndværker i maven, er det oplagt at præge her og dér i jeres helt eget tempo.

BELIGGENHED
Kamelvej 15 ligger i et ret så skønt område fuld af dansende enge og svajende træer, og I er heller aldrig langt fra vandet. Mod vest har I Ahl Strand, der udmærker sig med sit hvide sand, børnevenlige vidder og masser af besøgende fugle, mens Øer Strand mod syd også lokker med mulighed for wind- og kitesurfing.

Derudover byder Mols Bjerge i sig selv på masser af naturoplevelser lige uden for døren - hils på græssende og vilde heste, og hop på mountainbiken gennem skovene. I kan selvfølgelig også gøre en tradition ud af at klare Gåsehagen-etapen, som udgør én af fire etaper (og vandreruter) i Mols Bjerge-Stien.

Sådan kommer I også forbi Ebeltoft, hvis charmerende gader og smukke stokroser udgør en utroligt charmerende destination med masser af byliv, kultur, historie, butikker og spisesteder. Og ved I hvad? Det tager kun tre kvarter at nå Kamelvej fra Aarhus C.

Nysgerrige? Kontakt os i dag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.