Lærkevej 37, Øksenmølle, 8400 Ebeltoft

INDBYDENDE SOMMERHUS MED UDSIGT TIL SMUK NATUR

EJENDOM
Der er for alvor dømt hygge og afslapning på Lærkevej 37 i Djurslands storslåede natur. I Øksenmølles fredelige sommerhusområde kan I nu blive de ovenud lykkelige ejere af dette betagende fritidshus, som har frit udsyn til marker, græssende heste og komplet ugenerede rammer.

Sommerhuset, I nu skal se nærmere på, er et klassisk ét af slagsen med en sortmalet facade med hvide linjer. Mod sydvest ligger en lækker træterrasse og lokker med både sol, frit udsyn, middage, boglæsning, vinglas og gæster og meget, meget mere. Med andre ord kommer I til at bruge rigtigt, rigtigt meget tid på netop dette spot, som I også efter ønske kan udvide; her er endda delvist overdækket, så I også kan nyde en stund i ly for sommerregnen.

Selve haven er nem at holde, og det står selvfølgelig frit for at lave højbede, plante stokroser eller noget helt tredje, hvis I går med særlige sommerdrømme foruden kongespil på plænen. Herudover byder den 1.262 kvadratmeter store grund på et udhus til bløde hynder og overvintrende blomsterkrukker samt et udhus mere, som af sælger i dag benyttes til sovepladser, der giver ekstra plads til overnattende gæster.

Og så er der selve fritidshuset. Det rummer de hyggeligste 66 kvadratmeter, man kunne ønske sig, og det hele fremstår ganske velholdt, hvilket vil sige, at I kun skal præge, hvis I går med særlige ønsker.

Trævæggene er hvidmalede, så den helt rette stemning indfinder sig i takt med brændeovnens knitren, som findes i stuen. Den vinklede stue ligger i åben forbindelse med køkkenet, så den rareste alrumsfølelse bliver skabt, og det er desuden herfra, at I får adgang til den solvarme terrasse, som vi nævnte tidligere. Herudover byder huset på en entré, to gode værelser og et godt badeværelse med separat bruseniche.

BELIGGENHED
Beliggenheden understreger virkelig, hvorfor det her er sådan et fantastisk refugium. Hvis I bliver de heldige ejere, så kommer I nemlig til at indfinde jer på en skøn, plan grund, der hjørner direkte ud til markerne. Helt vidunderlige solnedgange og vrinskende heste bliver således en integreret del af tilværelsen herude, hvor skoven danner en del af kulissen.

Gåture i det fri skal I glæde jer til ad knasende grusstier, hvorfra der ikke er langt til skovdække; Stubbe Sø fuglereservat er ligeledes en god gåtur herfra. Der er i det hele taget megen natur og mange destinationer at udforske i nærområdet, heriblandt Ree Park Safari og eksempelvis Dråby Strand, når I vil samle hulsten og kaste jer i de blå bølger.

Afslutningsvis kan I selvfølgelig også tage turen til Ebeltoft, når den naturskønne scene godt på veksles med det summende byliv - det tager ikke andet end et kvarter i bil, før I når bymidtens mange spændende butikker og gode caféer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.